Η Κατερίνα Λέχου μίλησε για την πορεία της στην υποκριτική και τι θα ήθελε να κάνει το επόμενο διάστημα.
Ακόμη έκανε και μια αποκάλυψη για τη «Μάγισσα», όπου υποδύεται τη Δαμιανή.
Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στο «Καλύτερα δε γίνεται» και είπε αρχικά, το υπόλοιπο καστ της σειράς δεν γνώριζε πως η ηρωίδα της ήταν αυτή που σκότωσε το μωρό στον πύργο των Λασκαραίων, μέχρι και το 20ό επεισόδιο.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czjavox2lpdl)
Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ρωτήθηκε για το αν έχει πλάνα σε επαγγελματικό επίπεδο. «Αυτή την εποχή συζητάμε για τον χειμώνα που έρχεται, οπότε αυτό κάνω. Θα δούμε τι θα γίνει, το πάω με το ένστικτο και χωρίς να ρο σκηνοθετώ, Προσπαθώ να βρω και ποια είναι η ανάγκη μου. Θέλω να ξεκουραστώ και λίγο, είμαι σε μια ηλικία που θέλω να χαίρομαι και ορισμένα πράγματα. Δεν θέλω να τρώω ξύλο συνέχεια και αδιάλειπτα, θέλω λίγο να ξεκουράζομαι να χαίρομαι» απάντησε η Κατερίνα Λέχου.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.