Σόφι Τέρνερ: Ζητά από τον δικαστή να ξανανοίξει την υπόθεση διαζυγίου της από τον Τζο Τζόνας

Σόφι Τέρνερ: Ζητά από τον δικαστή να ξανανοίξει την υπόθεση διαζυγίου της από τον Τζο Τζόνας

Οι προσπάθειες να διευθετηθεί η επιμέλεια των δύο παιδιών τους απέτυχαν

turner-jonas
Η Σόφι Τέρνερ κατέθεσε έγγραφα ζητώντας από δικαστή να επανενεργοποιήσει την υπόθεση διαζυγίου της από τον Τζο Τζόνας, αφού οι προσπάθειες να διευθετηθεί η επιμέλεια των παιδιών και η περιουσία απέτυχαν.

Τα δικαστικά έγγραφα του Μαϊάμι που κατέθεσε η ηθοποιός του «Game of Thrones» και τα οποία περιήλθαν στην κατοχή του Page Six αναφέρουν ότι «η αναστολή έχει λήξει και η υπόθεση αυτή πρέπει να ενεργοποιηθεί εκ νέου».

Ο 34χρονος τραγουδιστής κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από την 28χρονη ηθοποιό στο Μαϊάμι τον Σεπτέμβριο του 2023 μετά από τέσσερα χρόνια γάμου, υποστηρίζοντας ότι «ο γάμος μεταξύ των μερών έχει διαλυθεί ανεπανόρθωτα».
Κλείσιμο
Ο χωρισμός γρήγορα κλιμακώθηκε, καθώς η ηθοποιός μήνυσε στον μουσικό στο ομοσπονδιακό δικαστήριο της Νέας Υόρκης, υποστηρίζοντας ότι είχε απαγάγει τα κορίτσια τους, παρακρατώντας τα διαβατήριά τους.

«Πρόκειται για μια ατυχή νομική διαφωνία σχετικά με έναν γάμο που δυστυχώς τελειώνει», δήλωσε τότε ο εκπρόσωπος του Τζόνας. «Όταν χρησιμοποιούνται λέξεις όπως η "απαγωγή", είναι στην καλύτερη περίπτωση παραπλανητική και στη χειρότερη σοβαρή κατάχρηση του νομικού συστήματος».

Η Τέρνερ και το μέλος των «Jonas Brothers» κατέληξαν τελικά σε μια προσωρινή συμφωνία για την επιμέλεια των παιδιών τους το φθινόπωρο, η οποία είχε ως αποτέλεσμα οι δύο κόρες τους, η 3χρονη Γουίλα και η λιγότερο από 2 χρονών Ντελφίν, να μετακινούνται μεταξύ Ηνωμένου Βασιλείου και ΗΠΑ για την περίοδο των διακοπών.
shutterstock_2275546551__1_

«Μετά από μια παραγωγική και επιτυχημένη διαμεσολάβηση, συμφωνήσαμε ότι τα παιδιά θα περάσουν εξίσου χρόνο σε αγαπημένα σπίτια τόσο στις ΗΠΑ όσο και στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ανυπομονούμε να γίνουμε σπουδαίοι στη συνεπιμέλεια των παιδιών μας», ανέφερε το πρώην ζευγάρι σε κοινή δήλωσή του τον Οκτώβριο.

Η Τέρνερ τελικά απέσυρε τις κατηγορίες για απαγωγή τον Ιανουάριο, αφού ο δικαστής των ΗΠΑ ενέκρινε την απόρριψη της αίτησης, αφού και οι δύο σταρ υπέγραψαν ένα σχέδιο συναίνεσης που είχε εγκριθεί πρόσφατα από δικαστή του Ηνωμένου Βασιλείου.

Τόσο η Τέρνερ όσο και ο Τζόνας έχουν προχωρήσει στην προσωπική τους ζωή, με την πρώτη να βγαίνει με τον αριστοκράτη Πέρεγκριν Πίρσον και τον δεύτερο να έχει σχέση με το μοντέλο Στόρμι Μπρι.

Φωτογραφίες: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Κύκλωμα μαστροπείας: Η 25χρονη Μαρία και άλλοι τρεις εξέδιδαν 7 ανήλικες - Η αδερφή θύματος μίλησε στις Aρχές

Κέιτ Μίντλετον: Πείραξε και άλλη «βασιλική» φωτογραφία - Η ανακοίνωση του πρακτορείου Getty

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Τον έχει εκνευρίσει ο βρετανικός Τύπος για τον τρόπο πoυ χειρίζεται την Κέιτ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης