Tζο Τζόνας - Σόφι Τέρνερ: Η δίκη για την επιμέλεια των παιδιών τους ορίστηκε για το επόμενο έτος

Tζο Τζόνας - Σόφι Τέρνερ: Η δίκη για την επιμέλεια των παιδιών τους ορίστηκε για το επόμενο έτος

Οι δύο κόρες του πρώην ζευγαριού αποτελούν πηγή διαμάχης στη διαδικασία του διαζυγίου

jonas_-_turner__1_
Ο Τζο Τζόνας και η Σόφι Τέρνερ θα πάνε σε δίκη στις αρχές του επόμενου έτους για την επιμέλεια των δύο κορών τους, όπως αποφάσισε την Τρίτη ομοσπονδιακός δικαστής του Μανχάταν.

Η δικάσιμος της 2ας Ιανουαρίου ορίστηκε κατά τη διάρκεια ακρόασης σε ομοσπονδιακό δικαστήριο του Μανχάταν για την επείγουσα αγωγή που κατέθεσε η ηθοποιός του εναντίον του εν διαστάσει συζύγου της, ζητώντας να επιστρέψουν τα παιδιά της την 3ηχρονη Γουίλα και την 1 έτους Ντελφίν, στο σπίτι τους στην Αγγλία.

Ο τραγουδιστής των «Jonas Brothers» και η ηθοποιός του «Game of Thrones» δεν ήταν παρόντες στο δικαστήριο - αν και η Τέρνερ επικοινώνησε τηλεφωνικά στην ακροαματική διαδικασία, αλλά δεν μίλησε παρά μόνο για να ρωτήσει αν ο δικαστής και οι δικηγόροι μπορούν να την ακούσουν.

Κατά τη διάρκεια της περίπου 45λεπτης ακρόασης, οι δικηγόροι της Τέρνερ πίεσαν τον δικαστή να ορίσει ημερομηνία δίκης το συντομότερο δυνατό, υποστηρίζοντας ότι η ηθοποιός είχε ένα νέο έργο που ξεκίνησε στην Αγγλία τον Ιανουάριο και πίεσαν να επιλυθεί η υπόθεση πριν από αυτό.
Κλείσιμο
«Έχουμε μικρά παιδιά και έχουμε την αιτούσα που βρίσκεται τώρα εδώ στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Ιανουάριο», δήλωσε ένας από τους δικηγόρους της.

Η πλευρά του Τζόνας ζήτησε να οριστεί ημερομηνία για το επόμενο έτος μετά το τέλος της παγκόσμιας περιοδείας των «Jonas Brothers» στις 9 Δεκεμβρίου.

Ο δικηγόρος του Τζόνας, Ρίτσαρντ Μιν, δήλωσε στον δικαστή ότι οι δύο πλευρές είχαν επικοινωνία κατά την προετοιμασία της διαμεσολάβησης - η οποία αρχίζει την Τετάρτη - αλλά δεν μπορούσε να πει αν θα μπορούσαν να συμβιβαστούν στο εναλλακτικό φόρουμ.

Είπε επίσης ότι η δίκη θα μπορούσε να διαρκέσει από τέσσερις ημέρες έως δύο εβδομάδες.

Ο Στέφεν Κάλεν, ο δικηγόρος της Τέρνερ, διαβεβαίωσε τον δικαστή ότι και οι δύο γονείς έβλεπαν τακτικά τα παιδιά παρά τον δημόσιο χωρισμό τους, δηλώνοντας: «Οι διάδικοι βλέπουν και οι δύο τα παιδιά τους με πολύ ανεμπόδιστο τρόπο».
shutterstock_1416220586

Ο Τζόνας κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από την Τέρνερ σε δικαστήριο της Φλόριντα στις αρχές Σεπτεμβρίου, βάζοντας τέλος στον τετραετή γάμο τους.

Το ζευγάρι έχει ακρόαση στο δικαστήριο της Φλόριντα στις 14 Δεκεμβρίου, όπου και οι δύο θα πρέπει να εμφανιστούν αυτοπροσώπως, είπε ο Κάλεν στον δικαστή του Μανχάταν την Τρίτη, καθώς επέλεγαν την ημερομηνία της δίκης.

Η Τέρνερ υποστήριξε στην αγωγή της στις 21 Σεπτεμβρίου ότι πριν η σχέση τους καταρρεύσει, το ζευγάρι είχε προγραμματίσει να μετακομίσει σε ένα κτήμα στο Γουόλινγκφορντ της Οξφόρδης μέχρι τον Δεκέμβριο - κάνοντας το Ηνωμένο Βασίλειο τη βάση των παιδιών τους.

Το ζευγάρι συμφώνησε ότι όσο θα διεκδικούν την κηδεμονία στο δικαστήριο τα παιδιά θα παραμείνουν προσωρινά στη Νέα Υόρκη.

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Η στιγμή που το λεωφορείο στη Βενετία πέφτει από τη γέφυρα - Βίντεο ντοκουμέντο

Με καλό καιρό οδεύουμε προς την κάλπη των Αυτοδιοικητικών εκλογών - Πού θα δούμε 30άρια

Δύο Τούρκοι στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. για το μακελειό στη Λούτσα, αναζητείται ένας ακόμη - Ποιος ο ρόλος τους


Περιφερειακές & Δημοτικές Εκλογές 2023

Πώς ψηφίζω & Πού ψηφίζω: Μάθετε πού και πώς ψηφίζετε βήμα-βήμα.
Οδηγός για τις Δημοτικές & Περιφερειακές Εκλογές 2023
Όλες οι Ειδήσεις για τις Δημοτικές Εκλογές 2023
- Δείτε 
LIVE τα αποτελέσματα των Περιφερειακών & Δημοτικών Εκλογών 2023
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης