H Ζόζεφιν αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, αλλά και στο τραγούδι με το οποίο θα εκπροσωπήσει η Μαρίνα Σάττι την Ελλάδα στη Eurovision.
Την τραγουδίστρια εντόπισαν οι τηλεοπτικές κάμερες σε μία εκδήλωση και φυσικά, ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για τα unfollow με τον Νίνο στο Instagram.
«Δεν ξέρω τι λες, αλλά δεν θα ήθελα να μιλήσω για τα προσωπικά μου, ειδικά μια τέτοια ημέρα. Δεν με ενοχλούν αυτά που γράφονται ανά διαστήματα, είναι όλα τέλεια», είπε χαρακτηριστικά.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-czsf4i8nezwh)
Όσο για το τραγούδι «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι, είπε: «Πολύ ωραίο, είναι φανταστικό γίνεται χαμός στο Tik Tok, είναι στα trends. Ανυπομονούμε να το δούμε στη σκηνή».
Τέλος, για τα σχόλια που έχουν ακουστεί και λένε ότι θυμίζει το «Δυνατά» του Στέφανου Πιτσίνιαγκα, απάντησε: «Δεν συμφωνώ, δεν το θυμίζει».
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.