Τράβις Μπάρκερ: Ο γιος του αποκάλυψε ότι έχει διαγνωστεί με σύνδρομο Τουρέτ

Τράβις Μπάρκερ: Ο γιος του αποκάλυψε ότι έχει διαγνωστεί με σύνδρομο Τουρέτ

Όπως λέει ο 20χρονος Λάντον, διαγνώστηκε με τη διαταραχή από την προσχολική του ηλικία

travis-mparker__1_
Ο γιος του ντράμερ των Blink-182 και συζύγου της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, Τράβις Μπάρκερ μίλησε για τη ζωή του με το σύνδρομο Τουρέτ, με το οποίο έχει διαγνωστεί.

Ο 20χρονος Λάντον Μπάρκερ ανάρτησε ένα βίντεο στον λογαριασμό του στο TikTok, στο οποίο αναφέρεται στο σύνδρομό του, εξηγώντας ότι μέχρι στιγμής έχει εμφανίσει λίγα μόνο συμπτώματα.

«Γεια σας παιδιά. Δεν ήξερα αν θα μιλούσα για αυτό τελικά, αλλά ναι. Έχω διαγνωστεί πραγματικά, με σύνδρομο Τουρέτ», είπε χαρακτηριστικά.


Κλείσιμο
Όπως εξήγησε στη συνέχεια, η διάγνωση έγινε όταν ήταν ακόμα σε προσχολική ηλικία. «Το θυμάμαι μάλιστα, γιατί μια δασκάλα με κατηγορούσε ότι γουρλώνω τα μάτια μου και τα καρφώνω πάνω της. Ένα από τα "τικ" μου είναι έτσι. Είναι ένα περίεργο πράγμα που κάνω με τα μάτια μου», είπε.

Σύμφωνα με την Mayo Clinic, το σύνδρομο Τουρέτ είναι μια νευρολογική διαταραχή που «περιλαμβάνει επαναλαμβανόμενες κινήσεις ή ανεπιθύμητους ήχους», που το άτομο δεν μπορεί εύκολα να ελέγξει.

«Τα πιο συνηθισμένα συμπτώματα που έχω είναι ένα τράνταγμα του κεφαλιού ή ορισμένες κινήσεις της γνάθου. Ξεκινάει όταν βρίσκομαι σε καταστάσεις ή περιβάλλοντα που μου προκαλούν εκνευρισμό», εξήγησε κλείνοντας.

Ο 20χρονος γιος του Τράβις Μπάρκερ δέχτηκε πολλά σχόλια υποστήριξης κάτω από το βίντεό του, με το κοινό να τον ευχαριστεί που το μοιράστηκε μαζί του.



Ειδήσεις σήμερα:

Οργή με τη φωτογραφία ασθενή που περιμένει να συνέλθει από μέθη σε καρέκλες νοσοκομείου - Επείγουσα ΕΔΕ διέταξε ο Γεωργιάδης

Νέα σύγκρουση στον ΣΥΡΙΖΑ για το δάνειο Κασσελάκη - Στα δικαστήρια πάει η Κουμουνδούρου τον Γεωργόπουλο

Το σπίτι που αγόρασε ο Στέφανος Κασσελάκης ανήκε στον πρώην υφυπουργό Γιάννη Βαληνάκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης