Ξένια Καλογεροπούλου: Ήταν οδυνηρή ιστορία οι 4 αποβολές που είχα, όποια γυναίκα έχει ζήσει κάτι παρόμοιο, ξέρει

Ξένια Καλογεροπούλου: Ήταν οδυνηρή ιστορία οι 4 αποβολές που είχα, όποια γυναίκα έχει ζήσει κάτι παρόμοιο, ξέρει

«Αυτή ήταν η μοίρα μου να μην κάνω παιδάκι, μπορεί να ήταν και σωστό, μπορεί να ήταν και καλύτερο, πού να ξέρω;» δήλωσε η ηθοποιός

kalogeropoulou_292
Η Ξένια Καλογεροπούλου μίλησε για τα δύσκολα εφηβικά της χρόνια, τις συνεργασίες της με μερικούς Αμερικανούς ηθοποιούς και τις τέσσερις αποβολές που υπέστη, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Ελένη».

Συγκεκριμένα, ανέφερε για τον χωρισμό των γονιών της: «Έχω περάσει και χαρές και πόνους, όπως όλος ο κόσμος. Είχα μια ζωή πολύ γεμάτη και ενδιαφέρουσα. Θυμάμαι ότι πριν χωρίσουν οι γονείς μου, άκουσα για κάτι άλλους γονείς που χωρίσανε και έλεγα: "Αν οι δικοί μου χωρίσουν εγώ θα αυτοκτονήσω". Στα γενέθλιά μου, όταν έκλεινα τα 12, τότε μου είπε η μαμά μου ότι “ο μπαμπάς σου δεν θα μας θέλει”. Ο μπαμπάς είχε ερωτευτεί άλλη γυναίκα και δεν ενδιαφερόταν πια για τη μαμά μου και για μένα και γκρεμίστηκε όλος μου ο κόσμος. Τα εφηβικά μου χρόνια ήταν κάπως ζόρικα».

Επίσης, συνέχισε: «Με θεωρούσαν όμορφη, συνέχεια εγώ είχα το παράπονο ότι θα ήθελα να είμαι κάπως αλλιώς και στις ταινίες γενικά δεν μου άρεσα, αλλά δεν μου άρεσαν και οι περισσότερες ταινίες που γύριζα. Πρέπει να πω ότι η πρώτη μου "Η κυρά μας η Μαμή" ήταν πολύ καλή ταινία και ήμουν καλή και εγώ. Μετά σιγά-σιγά χάλασα».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czhkq98qmcu9)

Για την αμερικάνικη ταινία που είχε κάνει και τους ηθοποιούς που είχε γνωρίσει, είπε: «Η καλύτερη ταινία που έκανα ήταν η αμερικάνικη, το "Πριν τα μεσάνυχτα". Η Τζέιν Μάνσφιλντ ήταν λίγο νούμερο, έπαιζε έναν ρόλο στη ζωή της κα ιήταν λίγο αστεία. Ο Ίθαν Χοκ ήταν ένα υπέροχο πλάσμα, τον θυμάμαι με πολύ μεγάλη αγάπη και ήταν και συγκινητικός γιατί κάθε βράδυ όταν τελείωνε η δουλειά μας με συνόδευε στο μπάνγκαλοου και έλεγε πάντα κάτι πολύ τρυφερό, του τύπου "είναι μεγάλη ευλογία να σε έχω εδώ μαζί μου"».

Στη συνέχεια, για τις αποβολές που βίωσε, η ηθοποιός σημείωσε: «Δεν νομίζω πως η σχέση μου με τον Γιάννη Φέρτη θα είχε εξελιχθεί διαφορετικά, ήταν κάτι οδυνηρό, αλλά συνέβη. Έχασα και ένα παιδί μετά τον Γιάννη με τον Κωστή, ε, αυτή ήταν η μοίρα μου να μην κάνω παιδάκι. Μπορεί να ήταν και σωστό, μπορεί να ήταν και καλύτερο, πού να ξέρω; Βέβαια ήταν οδυνηρό, να κάτσεις να κλωτσάς ένα παιδάκι, να το ονειρεύεσαι και να μην εμφανίζεται είναι πολύ οδυνηρό όποια το έχει ζήσει, ξέρει τι σημαίνει αυτό».

Τέλος, η Ξένια Καλογεροπούλου αναφέρθηκε στο γεγονός ότι είχε πάει για γύρισμα στο «Αγάπη μου παλιόγρια» λίγο μετά την αποβολή της, λέγοντας: «Ήμουν ακόμα πληγωμένη και σωματικά και πήγα άρρωστη ακόμη στο γύρισμα. Καλό μου έκανε να δουλεύω».

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στα Τέμπη: Φοιτητές ξανάγραψαν τα ονόματα των 57 θυμάτων μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη (βίντεο)

Γερμανία: Σάλος για τη φρεγάτα που πήγε να καταρρίψει drone των ΗΠΑ στην Ερυθρά Θάλασσα - Έχει και έλλειψη πυρομαχικών!

Πάτρα: Κακοποίησαν έγκυο σκυλίτσα και επέζησε - Οι βασανιστές της θα επιστρέψουν, λένε κάτοικοι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης