Ξένια Καλογεροπούλου: Ο Γιάννης Φέρτης μου είχε πει να ζήσει με την Τάνια Τσανακλίδου κι αν βαρεθεί, να γυρίσει σε εμένα

Ξένια Καλογεροπούλου: Ο Γιάννης Φέρτης μου είχε πει να ζήσει με την Τάνια Τσανακλίδου κι αν βαρεθεί, να γυρίσει σε εμένα

«Του είχα πει πως αυτό δεν μπορούσα να το κάνω» εξήγησε η ηθοποιός

ksenia-kalogeropoulou
H Ξένια Καλογεροπούλου έδωσε συνέντευξη και μίλησε για την σχέση της με τον Γιάννη Φέρτη και τη μακροχρόνια συνεργασία τους.

Η σπουδαία θεατρική ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Στούντιο 4» κι αρχικά, αναφέρθηκε στη γνωριμία και τη συνεργασία τους.

«Με τον Γιάννη Φέρτη γνωριστήκαμε παίζοντας μαζί σε μία ταινία κι από εκεί γίναμε αχώριστοι. Και στο σπίτι και στην οθόνη και στη σκηνή. Ο σκηνοθέτης, ο Τίτος Φαρμάκης φαντάστηκε πως θα ήταν πολύ ωραίο να φτιάξουμε ένα καλλιτεχνικό σχήμα οι τρεις μας. Αυτός είχε την ιδέα και με αυτόν ξεκινήσαμε τη συνεργασία. Μας άρεσε και στην αρχή νομίζω πως δεν καταλαβαίναμε τη σημασία του πράγματος, ήταν σαν παιχνίδι», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cytve1s32pmp)

Για τη μετέπειτα πορεία τους, ανέφερε: «Περάσαμε πολλά με τον Γιάννη και καλά και κακά και θριάμβους και αποτυχίες. Αυτά τα δέκα χρόνια που ήμασταν μαζί, περάσαμε πολλά. Μάλιστα, αρκετά χρόνια μετά, όταν είχαμε χωρίσει κι ήμουν με τον Κωστή Σκαλιόρα, ανεβάσαμε τη Λοκαντιέρα που είχε έναν πολύ ωραίο ρόλο για τον Γιάννη και του το πρότεινα».

Πρόσθεσε στη συνέχεια: «Ήρθε λοιπόν, μετά από πολλά χρόνια ο Γιάννης και παίξαμε μαζί στο θέατρο "Πόρτα" και ο κόσμος χαιρόταν που μας έβλεπε πάλι μαζί, ενώ εμάς μας φαινόταν τελείως φυσικό, γιατί είχαμε μεγάλη οικειότητα κι αγάπη μεταξύ μας, ασχέτως αν είχαμε χωρίσει».

Τέλος, μίλησε για τη σχέση που είχε στη συνέχεια, ο Γιάννης Φέρτης με την Τάνια Τσανακλίδου. «Κάποια στιγμή, μετά από τόσα χρόνια, ο Γιάννης μου είπε ότι ερωτεύτηκε την Τσανακλίδου και ήθελε να χωρίσουμε. Είπα εντάξει και χωρίσαμε. Σίγουρα πονάει ο χωρισμός, πολύ πονάει. Μάλιστα, ο Γιάννης μου είχε πει "θα με βόλευε να πάω να ζήσω με την Τάνια και άμα βαρεθώ να γυρίσω σε σένα, να με περιμένεις". Εγώ όμως, του είχα πει πως αυτό δεν μπορούσα να το κάνω», είπε κλείνοντας.


Ειδήσεις σήμερα:

Στο σφυρί καταμαράν, yachts και πλοία της γραμμής - O «χάρτης» με τους πλειστηριασμούς

Οι αγρότες «πολιορκούν» με χίλια τρακτέρ τη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες - Δείτε live εικόνα

Σωτήρης Λαμάι - Ο παίκτης του Survivor που τσακώθηκε με τους περισσότερους αλλά έφυγε με χειροκροτήματα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης