Έλενα Παπαρίζου: Πένθος για την τραγουδίστρια και την οικογένειά της
Δείτε τη δημοσίευση του αδερφού της τραγουδίστριας
Η Έλενα Παπαρίζου και η οικογένειά της, περνούν δύσκολες ώρες μετά από τον θάνατο συγγενικού τους προσώπου.
Η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή από τον αδερφό της τραγουδίστριας, Ντίνο, ο οποίος δημοσίευσε μία φωτογραφία στην οποία έγραφε: «Άγγελέ μου, καλό ταξίδι».
Δείτε τη δημοσίευση
Η φωτογραφία συγκέντρωσε δεκάδες συλλυπητήρια μηνύματα, ενώ όπως φαίνεται από αυτά, πρόκειται για τον ξάδερφο της Έλενας Παπαρίζου, Γιάννη.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.