Γιώργος Παπαδόπουλος για Γιώργο Νταλάρα: Και μόνο που έβαλε στην ίδια πρόταση «Κύπρο» και «μπιφτέκια» δεν μου άρεσε καθόλου

Γιώργος Παπαδόπουλος για Γιώργο Νταλάρα: Και μόνο που έβαλε στην ίδια πρόταση «Κύπρο» και «μπιφτέκια» δεν μου άρεσε καθόλου

«Κανείς δεν ασχολείται με αυτό και ασχολούμαστε με τον Νταλάρα που πέταξε κάτι για μπιφτέκια» πρόσθεσε ο τραγουδιστής

giorgos-papadopoulos__1_
Ο Γιώργος Παπαδόπουλος έδωσε συνέντευξη και σχολίασε τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα σχετικά με την Κύπρο και τις διαφημίσεις για τα μπιφτάκια.

Ο τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αρχικά, αναφέρθηκε στη δήλωση του Νταλάρα που είπε: «Όταν εγώ έχω πάει στην Κύπρο από το 1969 30 φορές για να τραγουδήσω και 200 φορές να τραγουδήσω για την Κύπρο, είναι μεγάλο το ποσοστό. "Ναι, αλλά κι εσύ δεν διαφημίζεις την Κύπρο;", με ρωτάνε κάποια τρολ. Φίλε, η Κύπρος δεν είναι μπιφτέκι».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-czbjiz7e3fxt)

Κλείσιμο
Ο Γιώργος Παπαδόπουλος είπε για αυτή του τη δήλωση: «Παιδιά, δεν θα ασχοληθώ ούτε με τον Νταλάρα, ούτε με τα μπιφτέκια για την Κύπρο, που είναι η πατρίδα μου και είναι τόσα χρόνια η μισή τουρκοκρατούμενη».

Πρόσθεσε στη συνέχεια: «Κανείς δεν ασχολείται με αυτό και ασχολούμαστε με τον Νταλάρα που πέταξε κάτι για μπιφτέκια. Ούτε με αφορά, ούτε θέλω να το σχολιάσω, γιατί θα νευριάσω κιόλας».

Τέλος, εκνευρισμένος δήλωσε: «Δεν αφήνω κανέναν Νταλάρα να πει για την Κύπρο και για μπιφτέκια. Και μόνο που έβαλε στην ίδια πρόταση "Κύπρος" και "μπιφτέκια" δεν μου άρεσε καθόλου».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

«Δεν θα το πάρει τζαμπέ, θα το πληρώσει»: Οι διάλογοι που έκαψαν τους υπαλλήλους με τα γρηγορόσημα στο Κιλκίς


Η οικογένεια είναι ιδιωτική, λέει για τα εξαφανισμένα παιδιά ο 46χρονος παλαιοχριστιανός - Δεν κατηγορούμαι για αιμομιξία


Με κυψέλες έξω από τη Βουλή, φορτηγά και καπνιστήρια οι μελισσοκόμοι στο Σύνταγμα - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης