Η ηθοποιός και μοντέλο βρέθηκε στην εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» την Κυριακή 14 Ιανουαρίου.
Αρχικά, περιέγραψε: «Η πείνα ήταν ένας σύντροφος που σου τριβέλιζε το μυαλό. Ήταν η δεύτερη φωνή που την άκουγα μόνιμα στο κεφάλι μου. Το διαχειριζόμουν με πολλούς τρόπους, με πολλά tricks. Πώς είναι τα σοκολατάκια με το περιτύλιγμα, σε μικρή συσκευασία; Εάν αυτό το σοκολατάκι το τοποθετήσουμε στο στόμα και αναπαριστήσουμε τη μάσηση έρχεται με τον τρόπο που η πίεση ασκείται με τα δόντια στο σοκολατάκι, φέρνει τη μνήμη του σώματος σαν να υπάρχει το σοκολατάκι, αλλά λόγω της συσκευασίας δεν διαλύεται το περιεχόμενο, δεν οδεύει προς το στομάχι, οπότε δεν κινδυνεύουμε από τις θερμίδες. Δεν το έτρωγα ποτέ το σοκολατάκι, μασημένο έφευγε στα σκουπίδια. Το μασούσα με τη συσκευασία για να το πω απλά, λαϊκά».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cye83x07dyc1)
Σχετικά με τις διατροφικές διαταραχές σχολίασε: «Δεν ξεκίνησε από αυτό, από αλλού ξεκινάνε οι τροφικές διαταραχές, από τη ψυχούλα μας, από το μυαλό μας. Είχα και ανορεξία και βουλιμία. Η βουλιμία είναι πιο ύπουλη, γιατί η νευρική ανορεξία είναι κάτι οφθαλμοφανές γιατί έχει τα συμπτώματά της, είναι κάτι που το αντιμετωπίζεις, σου το λένε αν δεν το έχεις καταλάβει ο ίδιος. Η βουλιμία είναι κάτι πολύ πιο ήπιο, έχει πολλούς τρόπους έκφρασης και στη δική μου περίπτωση ήταν πιο ύπουλη, γιατί πήγαινα και χτυπιόμουν πολλές ώρες με γυμναστική με τρομερή καταπόνηση του σώματος».
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.
Με περισσότερες από 15 αναχωρήσεις καθημερινά, ταξιδεύεις γρήγορα και άνετα από τον Πειραιά προς Αίγινα, Αγκίστρι, Πόρο, Ύδρα, Σπέτσες, Ερμιόνη και Πόρτο Χέλι