Η ηθοποιός και μοντέλο βρέθηκε στην εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» την Κυριακή 14 Ιανουαρίου.
Αρχικά, περιέγραψε: «Η πείνα ήταν ένας σύντροφος που σου τριβέλιζε το μυαλό. Ήταν η δεύτερη φωνή που την άκουγα μόνιμα στο κεφάλι μου. Το διαχειριζόμουν με πολλούς τρόπους, με πολλά tricks. Πώς είναι τα σοκολατάκια με το περιτύλιγμα, σε μικρή συσκευασία; Εάν αυτό το σοκολατάκι το τοποθετήσουμε στο στόμα και αναπαριστήσουμε τη μάσηση έρχεται με τον τρόπο που η πίεση ασκείται με τα δόντια στο σοκολατάκι, φέρνει τη μνήμη του σώματος σαν να υπάρχει το σοκολατάκι, αλλά λόγω της συσκευασίας δεν διαλύεται το περιεχόμενο, δεν οδεύει προς το στομάχι, οπότε δεν κινδυνεύουμε από τις θερμίδες. Δεν το έτρωγα ποτέ το σοκολατάκι, μασημένο έφευγε στα σκουπίδια. Το μασούσα με τη συσκευασία για να το πω απλά, λαϊκά».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cye83x07dyc1)
Σχετικά με τις διατροφικές διαταραχές σχολίασε: «Δεν ξεκίνησε από αυτό, από αλλού ξεκινάνε οι τροφικές διαταραχές, από τη ψυχούλα μας, από το μυαλό μας. Είχα και ανορεξία και βουλιμία. Η βουλιμία είναι πιο ύπουλη, γιατί η νευρική ανορεξία είναι κάτι οφθαλμοφανές γιατί έχει τα συμπτώματά της, είναι κάτι που το αντιμετωπίζεις, σου το λένε αν δεν το έχεις καταλάβει ο ίδιος. Η βουλιμία είναι κάτι πολύ πιο ήπιο, έχει πολλούς τρόπους έκφρασης και στη δική μου περίπτωση ήταν πιο ύπουλη, γιατί πήγαινα και χτυπιόμουν πολλές ώρες με γυμναστική με τρομερή καταπόνηση του σώματος».
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»