Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει τα γενέθλιά του σήμερα, 8 Ιανουαρίου και η σύζυγός του του ευχήθηκε από τους πρώτους, στο Instagram.
Η Δήμητρα Βαμβακούση ανέβασε μέσω Instagram stories μια φωτογραφία του από το «Survivor» το οποίο και είχε κερδίσει το 2017. Στο story της, η αθλήτρια και επίσης πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης, έγραψε: «Χρόνια πολλά στον έναν! Χρόνια πολλά στον άντρα μου!».
Η ανάρτησή της
Με τη σειρά του, ο «Ντάνος» έκανε μια δημοσίευση από το δικό του προφίλ. Ανέβασε μια φωτογραφία του και έγραψε: «Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας! Εύχομαι σε όλους σας η χρονιά αυτή να είναι ευλογημένη, να έχετε υγεία, αγάπη και ουσιαστικούς ανθρώπους στη ζωή σας. Καλή χρονιά».
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.