Ο Τάκης Γιαννούτσος κι ο Θοδωρής Βαμβακάρης βρέθηκαν καλεσμένοι στηο «Πρωίαν σε είδον», με τον δεύτερο να αναφέρει πως στο παρελθόν, ο Φώτης Σεργουλόπουλος είχε κάνει πολλές δηλώσεις στην εκπομπή τους, προκειμένου να τους «βοηθήσει».
«Ο Φώτης Σεργουλόπουλος ήταν πιο αποκαλυπτικός. Ήσουν από τις καλύτερες εκπομπές. Σε ευχαριστούμε δημόσια, γιατί είπες πράγματα για να μας βοηθήσεις για την εκπομπή μας. Το αισθάνθηκα ότι είπες πράγματα, για εμάς», είπε ο Θοδωρής Βαμβακάρης.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cy3aw4rsm7cp)
Ο Φώτης Σεργουλόπουλος τότε, του απάντησε: «Δεν το έχω συνειδητοποιήσει, αλλά μπορεί και να συνέβη. Σας ευχαριστώ».
Ο Τάκης Γιαννούτσος επενέβη τότε, και είπε για τον παρουσιαστή: «Εμένα με σόκαρες. Ήταν ένα κομμάτι βαθιάς φιλίας. Είχε πει ο Φώτης ότι με εμένα του ξεκίνησε η επιθυμία να κάνει παιδί, ενώ ο Φώτης έχει βρεθεί με άλλους ανθρώπους που έχουν παιδιά. Αυτό για εμένα μου έδειξε το ποιόν της φιλίας. Το είπες πρώτη φορά στον αέρα τότε και πραγματικά σοκαρίστηκα».
Τέλος, ο Φώτης Σεργουλόπουλος είπε: «Ότι θα ήθελα πολύ να είμαι στη θέση σου. Όταν σε είδα και μιλούσες για τον γιο σου, άνοιξαν οι ουρανοί και είπα ότι πολύ θα ήθελα να γίνω πατέρας».
Εξαιρετική ευελιξία στη χρήση, κορυφαία απόδοση, ανεπανάληπτη καθαριότητα και απαράμιλλο στυλ: Αυτά είναι ορισμένα μόνο από τα πλεονεκτήματα της νέας σειράς Dyson Pencil Range που συνδυάζει τη μίνιμαλ σχεδίαση με τη μάξιμουμ εργονομία για να φέρει (άλλη) μία επανάσταση στο σπίτι μας.
Στην INTRACOM DEFENSE – IDE, όπου η τεχνολογία συναντά την εξέλιξη και η καριέρα αποκτά ουσιαστικό προσανατολισμό, ανοίγει ο δρόμος για νέες συνεργασίες και καλείσαι να γίνεις μέρος μιας δυναμικής πορείας που χτίζει το αύριο.