Τάκης Γιαννούτσος για την περσινή Eurovision: Τρελάθηκε ο κόσμος γιατί δεν πήρε 10 η Κύπρος, μου ευχήθηκαν «ψόφο»

Τάκης Γιαννούτσος για την περσινή Eurovision: Τρελάθηκε ο κόσμος γιατί δεν πήρε 10 η Κύπρος, μου ευχήθηκαν «ψόφο»

«Θες εμένα για την κρίση μου, αλλιώς βάλε εσύ βαθμό» είπε ο παρουσιαστής

takis-giannoutsos
Ο Τάκης Γιαννούτσος έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τον συνεργάτη του, Θοδωρή Βαμβακάρη, αλλά και τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν με το τραγούδι της Κύπρου και του Andrew Lambrou στη Eurovision 2022.

Ο παρουσιαστής ήταν στην ελληνική επιτροπή που έδωσε χαμηλό βαθμό στην Κύπρο, κάτι που προκάλεσε αντιδράσεις στην διοργάνωση του μουσικού διαγωνισμού.

Μιλώντας στο «Happy Day», αναφέρθηκε αρχικά, στον Θοδωρή Βαμβακάρη. «Είμαι 27 χρόνια σερί πρωινό με τον Θοδωρή, τον κουμπάρο μου. Οι εκπομπές της ΕΡΤ σταμάτησαν λόγω εκλογών κι η δική μας έχει μείνει σε μια αδράνεια. Δεν έχει ειπωθεί ακόμα αν θα κάνουμε κάτι, γενικά, είτε με την ΕΡΤ, είτε με άλλο κανάλι. Συζητάμε», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cxisii3hbqxt)
Κλείσιμο

Στη συνέχεια, μίλησε για τη Eurovision και τη βαθμολογία στην Κύπρο. «Ακούσαμε τα τραγούδια και μας είχε ζητηθεί να βαθμολογήσουμε, με βάση αυτό που ακούσαμε. Σε κάποια βάλαμε 5, σε άλλους μηδέν. Δεν μας άρεσε εκείνο το τραγούδι του Andrew Lambrou και τρελάθηκε ο κόσμος, γιατί δεν πήρε 10 από την επιτροπή η Κύπρος. Αν μας είχαν πει από την αρχή "παιδιά, εσάς επέλεξε η EBU για να είστε επιτροπή που θα ψηφίσετε, αλλά στην Κύπρο θα βάλετε 10", δεν θα πήγαινα. Θες εμένα για την κρίση μου, αλλιώς βάλε εσύ βαθμό. Και βέβαια, δέχτηκα αρνητικά μηνύματα, πολύ αρνητικά, ψόφους και τέτοια», αποκάλυψε.

Τέλος, μίλησε για τον ψυχαναγκασμό του, που είναι όπως είπε το να έχει στοιχισμένα όλα του τα πράγματα στο γραφείο και στο σπίτι. «Τα πιρούνια μου είναι σαν να κάνουν παρέλαση, έτσι είχε πει μια φίλη», είπε κλείνοντας.



Ειδήσεις σήμερα:

Διασωληνωμένος ο 31χρονος τραυματίας αστυνομικός από ναυτική φωτοβολίδα - Έπαθε ανακοπή για 10 λεπτά

Μπάρμπαρα Στρέιζαντ - Ρόμπερτ Ρέντφορντ: Αποκαλύψεις για τη σχέση τους 50 χρόνια μετά

Δίωξη στον γιο του Μπάιντεν για φοροδιαφυγή - «Ξόδευε εκατομμύρια σε συνοδούς και ναρκωτικά αντί να πληρώνει φόρους»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης