Βασίλης Καρράς: Η Ελλάδα κλαίει γιατί έφυγε ένας σπουδαίος λαϊκός καλλιτέχνης, εγώ κλαίω γιατί έφυγε ο νονός μου, γράφει ο Χρήστος Κωστόπουλος

Βασίλης Καρράς: Η Ελλάδα κλαίει γιατί έφυγε ένας σπουδαίος λαϊκός καλλιτέχνης, εγώ κλαίω γιατί έφυγε ο νονός μου, γράφει ο Χρήστος Κωστόπουλος

Ο γιος του τραγουδιστή Χάρη Κωστόπουλου αποχαιρέτησε τον νονό του, Βασίλη Καρρά

karras-4324324
Τα μηνύματα αγάπης που δημοσιεύονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά τον θάνατο του Βασίλη Καρρά, είναι αμέτρητα. Ο αγαπημένος τραγουδιστής έδινε μάχη με την επάρατη νόσο, ενώ τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν με κορωνοϊό στην εντατική. Άφησε την τελευταία του πνοή στις 5 το απόγευμα της Κυριακής (24/12) από ανακοπή.

Ανάμεσα σε εκείνους που θέλησαν να τον αποχαιρετήσουν και διαδικτυακά, είναι και εκείνοι που δεν γνώρισαν τον Βασίλη Καρρά μόνο ως καλλιτέχνη, αλλά κι ως άνθρωπο.

Ο γιος του τραγουδιστή Χάρη Κωστόπουλου, Χρήστος, είχε νονό τον τραγουδιστή. Με μία κοινή του φωτογραφία, ο Χρήστος Κωστόπουλος, έγραψε στο Facebook τα εξής λόγια: «Σήμερα η Ελλάδα κλαίει γιατί έφυγε ένας σπουδαίος λαϊκός καλλιτέχνης, με τραγούδια που όλοι μας έχουμε αγαπήσει και έχουν συντροφεύσει προσωπικές μας στιγμές. Εγώ ωστόσο σήμερα κλαίω γιατί έφυγε ο νονός μου. Ένας σπουδαίος και καλος άνθρωπος, μια μεγάλη ψυχή. Ένας άνθρωπος που με στήριζε και μου έδινε αγαπη απλόχερα. Καλό σου ταξίδι νονέ».
kostopoulos-karras
Κλείσιμο
Την Τρίτη, 26 Δεκεμβρίου, στις 9 το πρωί η σορός του Βασίλη Καρρά θα μεταφερθεί στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας στη Θεσσαλονίκη και θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα ως τη μία το μεσημέρι.

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί την Τετάρτη στις 12 το μεσημέρι στη γενέτειρά του, το Κοκκινοχώρι, όπου και θα γίνει η ταφή του.

Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να ενισχυθεί ο Σύλλογος «Φλόγα» Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια.

Ειδήσεις σήμερα:

Politico: Ποιοι ηγέτες ήταν καλοί και ποιοι άτακτοι, σύμφωνα με τον «Άγιο Βασίλη» - Το δώρο που αξίζει στον Μητσοτάκη

Τραγωδία στα Βριλήσσια: «Το αμάξι κόπηκε στα δύο» λένε αυτόπτες μάρτυρες του δυστυχήματος

Ντύθηκαν Άγιοι Βασίληδες, μπήκαν σε σπίτι στην Κηφισιά να πουν τα κάλαντα και «άρπαξαν» το χρηματοκιβώτιο!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης