Ανεβάζοντας ένα βίντεο από παλαιότερες εκπομπές της με χριστουγεννιάτικα ρεβεγιόν και καλεσμένο τον τραγουδιστή έγραψε μεταξύ άλλων: «Πάντα εκεί, ευγενικός, καλόκαρδος, ευαίσθητος και δοτικος σε όλο τον κόσμο. Απόψε Βασίλη, κάνει ο παράδεισος ρεβεγιόν μαζί σου».
«Χριστούγεννα στο Μπράβο χωρίς τον Βασίλη Καρρά δεν έγιναν ποτέ. Πάντα εκεί, ευγενικός, καλόκαρδος, ευαίσθητος και δοτικος σε όλο τον κόσμο. Τι να πρωτοθυμηθώ; Τις κατ' ιδίαν συζητήσεις μας, τις συμβουλές, τα γέλια στα παρασκήνια, την λαχτάρα του με με βλέπει χαρούμενη, την στήριξη κάθε φορά που τον είχα ανάγκη να βγει στην εκπομπή. Απόψε Βασίλη, κάνει ο παράδεισος ρεβεγιόν μαζί σου».
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Original Sacher-Torte, Sacher Cubes και Apple Strudel, συνοδευόμενα από τα signature ροφήματα του Sacher, σε ένα ξεχωριστό pop-up στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, από τις 15 Οκτωβρίου 2026 έως τα τέλη Ιανουαρίου 2027.