Με κέφι μπήκε στην κουζίνα της εκπομπής της η Δανάη Μπάρκα, την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου.
Η παρουσιάστρια θα παρουσίαζε τον Τίμο Ζαχαράτο, σεφ του «Πάμε Δανάη» για να μαγειρέψει μία κολοκυθόσουπα. Όταν εκείνη μπήκε στην κουζίνα, ακούστηκε στο πλατό το κομμάτι της Δέσποινας Βανδή, «Έρωτα θέλει η ζωή».
Τότε πήρε στο χέρι της μια ξύλινη κουτάλα μαγειρικής που βρήκε στον πάγκο και τη χρησιμοποίησε σαν μικρόφωνο. Η Δανάη Μπάρκα άρχισε να τραγουδά τον στίχο «έρωτα θέλει η ζωή και όχι πόλεμο», χορεύοντας μέσα στην κουζίνα, την ώρα που ο σεφ του «Πάμε Δανάη» προσπαθούσε να εξηγήσει στο τηλεοπτικό κοινό τη συνταγή για το πιάτο που ετοίμαζε.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxs96jn5jhmx)
Δεν είναι η πρώτη φορά που η Δανάη Μπάρκα αφήνει ελεύθερο τον αυθορμητισμό της ενώ είναι στον τηλεοπτικό αέρα. Τις προάλλες, είχαν τοποθετηθεί στο πλατό γυμναστικά στρώματα με αφορμή ένα σχετικό θέμα στην εκπομπή με τη γιόγκα, και η παρουσιάστρια συμμετείχε κάνοντας ρόδα. Πήρε φόρα, έκανε τροχό και όταν τα κατάφερε, οι συνεργάτες της, τη χειροκρότησαν.
Η ίδια δεν έκρυψε τη χαρά της που κατάφερε να κάνει ρόδα και άρχισε να πανηγυρίζει. Στο story που ανάρτησε, με χιουμοριστική διάθεση πρόσθεσε ένα εικονίδιο του Instagram, με τους κύκλους των Ολυμπιακών Αγώνων.
Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος υπέβαλε επίσημα αίτηση για την ίδρυση του Deree University - Τι σημαίνει αυτό για τους υποψήφιους φοιτητές και φοιτήτριες που θέλουν ένα πτυχίο, το οποίο θα αναγνωρίζει επαγγελματικά και ακαδημαϊκά δικαιώματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»