Δανάη Μπάρκα: Μου έστειλε «αγάπη μου θα βγούμε;» και δύο ώρες μετά έγραψε «είμαι λίγος, είμαστε από άλλους κόσμους»

Δανάη Μπάρκα: Μου έστειλε «αγάπη μου θα βγούμε;» και δύο ώρες μετά έγραψε «είμαι λίγος, είμαστε από άλλους κόσμους»

«Το έχω σε screenshot» είπε γελώντας - Δείτε το βίντεο

barka73_
Για τους άνδρες με τους οποίους φλερτάρει και τα ραντεβού που βγαίνει κατά καιρούς, μίλησε, μεταξύ άλλων, η Δανάη Μπάρκα , η οποία αποκάλυψε ότι πρόσφατα, κάποιος από αυτούς εξαφανίστηκε.

Είπε συγκεκριμένα στο «Στούντιο 4» ότι: «Το πιο αστείο που έγινε τώρα είναι αυτό με το ghosting! Δηλαδή το ότι ένας άνθρωπος μου έστειλε μήνυμα, το οποίο να πω πως το έχω screenshot, στις 3 και 20 μήνυμα: "Αγάπη μου, τι θα κάνουμε το βράδυ; Που θα πάμε;". Aπάντησα: "Θα κάνουμε ότι θες! Πάω τώρα στους Miro, γιατί είχα fitting, τα λέμε μετά" Στις 5 και 20, δυο ώρες μετά, αφού πήγα λοιπόν στους Miro, μου έρχεται ένα μήνυμα που γράφει τα εξής. "Είμαι λίγος. Είμαστε από άλλους κόσμους"».

Δείτε το βίντεο 
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxj1vfr7nedl)

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης που παραχώρησε, η παρουσιάστρια μίλησε για την αυτοπεποίθησή της και την κριτική που δέχεται. Σχετικά με αυτό δήλωσε πως: «Δεν έχω πάντα αυτοπεποίθηση. Υπάρχουν στιγμές που επειδή όλοι μου λένε ότι έχω αυτοπεποίθηση, τις φορές που δεν το νιώθω, νιώθω άσχημα. Αυτός ο "τίτλος" με έχει εγκλωβίσει. Κάποιες φορές ξυπνάω και νιώθω η πιο χάλια του πλανήτη».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxj1alpzfsjd)

Συνέχισε, λέγοντας: «Με έχουν κρίνει, αλλά παλεύω να μην το κάνω σημαία. Στην αρχή με έφτανε στα άκρα μου. Έλεγα να βγω με θυμό να πω χαλαρώστε, μετά υπήρξε στάδιο που έκλαιγα. Είχα υβριστικά σχόλια, τώρα έχω βρει το μαγικο κουμπί και λέω, οι άνθρωποι έχουν τα θέματά τους, ο καθένας ξεσπάει με τον δικό του τρόπο. Αν αισθανθεί κάποιος καλύτερα με το να κάνει τέτοια σχόλια, ας τον κάνω να νιώσει καλύτερα. Θα έπρεπε να θυματοποιούμε για να παίρνω αγάπη; Δεν μου αρέσει, Θα μπορούσα να βγαίνω κάθε μέρα στεναχωρημένη, αλλά δεν έχει νόημα. Προφυλάσσομαι τρέχοντας στους ανθρώπους μου που είναι μακριά από την τηλεόραση».

Τέλος, η Δανάη Μπάρκα δήλωσε: «Νιώθω το ότι το να γίνεται συζήτηση περί αυτοπεποίθησης, είναι σαν να ρωτάμε έναν άνθρωπο που δεν του αξίζει κανονικά, αν έχει αυτοπεποίθηση. Την αυτοπεποίθηση νιώθω ότι την έχουμε βρωμίσει σαν λέξη. Είναι πολύ δύσκολο να τη νιώθεις κάθε μέρα, δεν είναι συνώνυμο με την εξωτερική ομορφιά ή την ηλικία. Φέτος γίνεται χαμός από νωρίς αν θα συνεχίσει η εκπομπή. Δεν ξέρω γιατί απασχολεί τόσο πολύ το τι θα γίνει. Κάθε Απρίλιο ξεκινάνε τα τηλέφωνα, αν πάω Σαββατοκύριακο ή αν θα αλλάξω ομάδα».

Φωτογραφία: NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ



Ειδήσεις σήμερα:

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της Γεωργίας που δολοφόνησε ο σύντροφός της στη Σαλαμίνα

Έρχεται κρύο Σαββατοκύριακο - Ανεβαίνει ξανά ο υδράργυρος από την ερχόμενη εβδομάδα

Μητσοτάκης: Απαρέγκλιτη προτεραιότητα της κυβέρνησης η αποκατάσταση της Θεσσαλίας



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης