Λίγους μήνες μετά το κλείσιμο του εστιατορίου στη Νέα Υόρκη και την πτωτική πορεία των υπόλοιπων καταστημάτων του, ο Τούρκος σεφ Νουσρέτ, προχώρησε σε ένα νέο επιχειρηματικό βήμα, στο οποίο έχει κοντά του τον Αντώνη Ρέμο.
Μετά τις «χρυσές» μπριζόλες των 2.400 ευρώ, τα μπέργκερ των 170 δολαρίων, αλλά και το milkshake των 99, ακολούθησε μια «βροχή» μηνύσεων εναντίον του από πρώην υπαλλήλους του, που τον κατηγόρησαν πως κλέβει φιλοδωρήματα, τονίζοντας πως η δουλειά στα καταστήματά του, θυμίζει... Hunger Games.
Ο Νουσρέτ όπως φαίνεται όμως, δεν πτοήθηκε κι άνοιξε ένα εστιατόριο στην Κωνσταντινούπολη, που θα σερβίρει ελληνική κουζίνα.
Η ανακοίνωση είχε γίνει τον περασμένο Οκτώβριο, όταν ο Νουσρέτ Γκιοκτσέ, έγραψε στο Instagram: «Έχω καλά νέα για εσάς. Ανοίγουμε πολύ σύντομα το μοναδικό μας αυθεντικό ελληνικό εστιατόριο στην Κωνσταντινούπολη».
Στο βίντεο εμφανίστηκε αγκαλιά με τον Αντώνη Ρέμο, ο οποίος όπως ακούγεται να λέει, θα ήταν στα εγκαίνια του μαγαζιού.
Ο Έλληνας τραγουδιστής τήρησε την υπόσχεσή του και βρέθηκε στο καινούριο μαγαζί του Νουσρέτ, δίνοντας μάλιστα μία συναυλία.
Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, οι δύο άντρες χόρεψαν το ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας, ενώ στο βίντεο που κοινοποιήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Έλληνας τραγουδιστής, μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον σεφ:
«Είσαι ένας και μοναδικός, σε αγαπάμε και σε στηρίζουμε ό,τι κι αν κάνεις, όπου κι αν είσαι», ενώ χαιρέτισε τους πελάτες τόσο στα τουρκικά, όσο και στα ελληνικά.
Ο διακεκριμένος επιστήμονας φωτίζει τα κρυμμένα μυστικά του διαστήματος, εξηγεί γιατί είναι απίθανο να είμαστε μόνοι στο σύμπαν, θεωρεί ότι η εποίκηση του Αρη δεν είναι ένα βιώσιμο πρότζεκτ και επισημαίνει την αποστολή που έχουμε ως ανθρωπότητα στον πλανήτη Γη.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.