Η Κατερίνα Στικούδη, η οποία διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της, μίλησε για το πώς βιώνει την αλλαγή στο σώμα της και την αναμονή του δεύτερου παιδιού της.
Η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού».
Αρχικά, δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη. Είναι κάτι που δεν είχαμε προγραμματίσει αλλά έτσι γίνονται καμία φορά, στα ξαφνικά. Την περνάω εύκολα, στα χαλαρά. Έχω βαρύνει πιο νωρίς από ό,τι στον Βύρωνα. Δυσκολεύεσαι να γυρίσεις λίγο από εκεί, δυσκολεύεσαι να γυρίσεις από εδώ. Μέρα με τη μέρα, βδομάδα με τη βδομάδα είσαι μια άλλη. Η αλλαγή στο σώμα και στην όλη κατάσταση είναι πολύ έντονη. Έχω μπει στον 7ο μήνα, τον Φλεβάρη με το καλό γεννάω. Όλο αυτό το πράγμα κάθε γυναίκα το βιώνει διαφορετικά. Δεν χρειάζεται να μας αγχώνει καθόλου ούτε και εμείς να αγχώνουμε τους άλλους. Να αγκαλιάσει το σώμα της. Αν πεινάει, ας φάει. Αν δεν θέλει ας μην φάει. Και όποτε θέλει ας τα χάσει».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cx9jcmqe5jup)
Στη συνέχεια, σχετικά τη διαφορά με την πρώτη εγκυμοσύνη, πρόσθεσε: «Όταν είναι άγνωστα τα πράγματα έχεις την άγνοια κινδύνου. Τώρα που ξέρεις τι σε περιμένει, ντάξει υπάρχει μια σιγουριά για το πώς θα διαχειριστείς κάποια πράγματα. Η στιγμή της γέννας είναι κάτι που δεν ξέρεις πώς θα πάει και εύχομαι να πάει καλά. Ο Βαγγέλης μπήκε μέσα (στην αίθουσα του τοκετού) και τώρα θα μπει. Να στο κρατάει το χέρι, αλλά εκείνη την στιγμή εγώ δεν έβλεπα κανέναν. Δεν αισθανόμουν και πολλά, να δω ποιος είναι γύρω μου, τι κάνει κλτ. Έλεγα: "Αχ, Παναγία μου να ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία μετά από 12 ώρες"».
Επίσης, αναφέρθηκε στην απόφασή της να ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της κατά τη διάρκεια της συναυλίας με την Κριστίνα Αγκιλέρα: «Ήταν η πιο σημαντική στιγμή της καριέρας μου. Δεν είχα προγραμματίσει να ανακοινώσω την εγκυμοσύνη μου, τα αυθόρμητα είναι και τα πιο ωραία. Αισθάνθηκα τόσο όμορφα, τόσο άνετα, τόσο ζεστά και είπα θα το μοιραστώ. Ούτε τα κορίτσια το ήξεραν, τρελάθηκαν όλοι. Ούτε ο Βαγγέλης ήξερε ότι θα το κάνω έτσι. Ήταν ο αυθορμητισμός, πολλά πράγματα δεν τα προγραμματίζουμε. Ήταν μια από τις ωραιότερες στιγμές της καριέρας μου».
Ο Νίκος Σταθόπουλος, Πρόεδρος της BC Partners, βασικού μετόχου του Ομίλου Alphabet Education στον οποίον ανήκουν το Keele University Greece, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο και η ΑΚΜΗ, μίλησε στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, τονίζοντας ότι επιθυμούν να προσφέρουν σε κάθε φοιτητή βιώσιμες, μεταβιβάσιμες δεξιότητες για να εξελιχθεί σε έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς.
Η ιστορική πόλη των Δελφών βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο ενός διαλόγου που ξεπερνά τα όρια μιας διοργάνωσης και αγγίζει τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας, συγκεντρώνοντας κορυφαίες προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και ακαδημαϊκό χώρο.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.