Μιχάλης Οικονόμου για δηλώσεις Μαρίας Ιωαννίδου: «Εμείς που είχαμε στρέιτ γονείς, γίναμε στρέιτ;»

Μιχάλης Οικονόμου για δηλώσεις Μαρίας Ιωαννίδου: «Εμείς που είχαμε στρέιτ γονείς, γίναμε στρέιτ;»

«Άλλο η μαμά, άλλο ο μπαμπάς, δεν μπορείς να κάνεις τον ίδιο ρόλο» είχε πει η ηθοποιός 

mixalis_oikonomou_ioannidou
Στις πρόσφατες δηλώσεις της Μαρίας Ιωαννίδου για τα ομόφυλα ζευγάρια απάντησε ο Μιχάλης Οικονόμου.

Ο ηθοποιός είπε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», ότι: «Εμείς που είχαμε στρέιτ γονείς, γίναμε στρέιτ; Σας παρακαλώ! Τη θαυμάζω πάντως σαν καλλιτέχνη».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cx9i1q2sskdl)

Οι δηλώσεις της Μαρίας Ιωαννίδου
Λίγες μέρες πριν, η Μαρία Ιωαννίδου είχε πει στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» πως «οι ομοφυλόφιλοι γονείς δεν πρέπει να υιοθετούν παιδιά, καθώς κι εκείνα θα αποκτήσουν τον ίδιο σεξουαλικό προσανατολισμό».

«Οι γονείς είναι πρότυπα, οπότε δεν ακούμε τους γονείς μας; Πολλές φορές δεν τους ακούμε και μακάρι σε αυτή την περίπτωση να μην τους ακούσουμε. Από εκεί και πέρα όμως, οι ρόλοι είναι διαφορετικοί, άλλο η μαμά, άλλο ο μπαμπάς. Δεν μπορείς να κάνεις τον ίδιο ρόλο», είπε αυτή τη φορά η Μαρία Ιωαννίδου.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cx6w3jo66khd)

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Αν ένα παιδί υιοθετηθεί από ομόφυλο ζευγάρι, ποιος θα το θηλάσει; Εμείς έχουμε και τα εργαλεία μας. Εκείνοι τα έχουν; Να προσέξουμε λίγο».

Τόνισε επίσης, πως η ίδια θα υιοθετούσε ένα παιδί, καθώς πιστεύει ότι θα του μετέφερε σωστά πρότυπα. «Εγώ θα ήμουν πολύ ευχαριστημένη να μου πουν να υιοθετήσω ένα παιδί που είναι φτωχό, δεν έχει να φάει, από την Αφρική. Εγώ τη μαμά μου και τον μπαμπά μου είχα πρότυπα, όμως. Είναι το πρότυπο, αυτό που λέω, 80% αυτών των παιδιών, θα γίνουν ομοφυλόφιλα. Αυτή τη δουλειά θα κάνουμε; Έχουμε αρχές. Πάμε προς τα πίσω; Στον Μεσαίωνα; Αν συμβεί και πάρουν ένα παιδί, δεν θα πάρουν κι άλλοι; Αυτό θα γίνεται; Δεν είναι φυσιολογικό», σημείωσε.

Τέλος, για τα σχόλια που έκανε ο Γιάννης Κατινάκης πάνω στις δηλώσεις της, με τις οποίες εξήγησε ότι δεν συμφωνεί, η ίδια αναφέρει: «Ποιος είναι ο Γιάννης Κατινάκης; Δεν τον ξέρω. Αυτές είναι οι απόψεις του. Δεν θα μου πει ο κύριος μετά από τόσα καριέρας και ιστορίας, τι να πω και πώς θα το πω. Γιατί έτσι. Γιατί είμαι μια γυναίκα έμπειρη, καλλιεργημένη, με δύο καριέρες, ηθοποιός και χορεύτρια και έχω δικαιώματα. Όπως όλοι μας έχουμε. Αλλά δεν θα μου κάνεις παρατήρηση κύριε Κατινάκη. Αυτά αλλού, όχι στην Ιωαννίδου».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Ανατροπή για τους ελεύθερους επαγγελματίες: Δεν ισχύει τεκμήριο αν… δεχθείτε να ελεγχθείτε!

Νέος ποινικός κώδικας: 20 χρόνια φυλακή και η απόπειρα βιασμού - Μόνο μια αναβολή στις ποινικές δίκες

Έντεκα διάσημα ζευγάρια που χώρισαν στη ζωή αλλά παρέμειναν συνάδελφοι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης