Τζοσουά Τζάκσον - Τζόντι Τέρνερ-Σμιθ: Συμφώνησαν στην κοινή επιμέλεια της κόρης τους

Τζοσουά Τζάκσον - Τζόντι Τέρνερ-Σμιθ: Συμφώνησαν στην κοινή επιμέλεια της κόρης τους

Το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους τον προηγούμενο μήνα

jackson-turner
Ο Τζοσουά Τζάκσον και η Τζόντι Τέρνερ-Σμιθ φαίνεται να έχουν ένα φιλικό διαζύγιο, καθώς ο Καναδός ηθοποιός συμφώνησε στην κοινή επιμέλεια της ανήλικης κόρης τους.

Σύμφωνα με τα νομικά έγγραφα που έχει στη διάθεσή του το «Blast», ο Τζάκσον απάντησε τελικά στην αίτηση διαζυγίου της Τέρνερ-Σμιθ μετά από έναν μήνα και το εν διαστάσει ζευγάρι είναι στην ίδια γραμμή ως προς το θέμα της επιμέλειας του παιδιού τους.

Η ηθοποιός του «Queen & Slim» τερμάτισε τον τετραετή γάμο τους, όπως έγινε γνωστό τον Οκτώβριο. Στην κατάθεση, ο Τζάκσον συμφωνεί με τον ισχυρισμό της Τέρνερ-Σμιθ ότι οι «αγεφύρωτες διαφορές» είναι ο λόγος του χωρισμού τους. Επιπλέον, συμφωνεί ότι πρέπει να έχουν από κοινού τη νομική και φυσική επιμέλεια της 3χρονης κόρης τους, Τζούνο Ρόουζ Νταϊάνα.
Κλείσιμο
Είναι επίσης στο ίδιο μήκος κύματος σχετικά με το βρετανικό μοντέλο όσον αφορά το προγαμιαίο συμβόλαιό τους που υπαγορεύει τους όρους διανομής των περιουσιακών τους στοιχείων.

Ωστόσο, ο Καναδός ηθοποιός αδυνατεί να συμφωνήσει με την Τέρνερ-Σμιθ σε ένα πράγμα: την ημερομηνία του χωρισμού. Ενώ η 37χρονη ηθοποιός ανέφερε ως ημερομηνία του χωρισμού τους τις 13 Σεπτεμβρίου 2023, ο Τζάκσον ισχυρίζεται ότι ήταν 17 ημέρες αργότερα, στις 30 Σεπτεμβρίου 2023.

Όμως, η αντίθεση στις πληροφορίες μπορεί να μην αποτελεί πρόβλημα για το αποξενωμένο ζευγάρι. Επιπλέον, η Τέρνερ-Σμιθ πρότεινε τον διορισμό ενός ιδιώτη δικαστή για να βοηθήσει στη διευθέτηση του διαζυγίου τους και να κρατήσει τη διαδικασία του διαζυγίου μακριά από τη δημοσιότητα.
Το ζευγάρι είχε ένα θυελλώδες ειδύλλιο, αρραβωνιάστηκε λίγους μήνες μετά τη γνωριμία του στο πάρτι γενεθλίων του Τζάκσον το 2018. Πήραν άδεια γάμου από το δικαστήριο του Μπέβερλι Χιλς το 2019 και απέκτησαν την κόρη τους το 2020.

Ωστόσο, είχαν το πρώτο σημάδι προβλημάτων στον παράδεισο τον Σεπτέμβριο του 2022, όταν έκαναν προσωρινά unfollow ο ένας τον άλλον στο Instagram. Δεν είναι σίγουρο τι προκάλεσε τη ρήξη, αλλά δεν έχασαν χρόνο για να συμφιλιωθούν, κάνοντας μάλιστα δημόσιες εμφανίσεις σε διάφορες εκδηλώσεις.

Φωτογραφία: EPA


Ειδήσεις σήμερα:

Ο Χαρίτσης επικεφαλής της νέας ΚΟ - Ρόλους και όνομα αποφασίζουν το Σαββατοκύριακο ομάδα Αχτσιόγλου και Ομπρέλα

Λάσα Σουσανασβίλι: Αποφυλακίστηκε ο αρχιμαφιόζος της «Vor V Zakone», γνωστός και ως «Λίπος»

Κακοκαιρία Alexis - Τσατραφύλλιας: Έρχεται σκανδιναβικό κρύο το Σαββατοκύριακο - Πού θα χιονίσει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης