Πέδρο Πασκάλ: Σε συζητήσεις για να παίξει τον Ριντ Ρίτσαρντς στο «Fantastic Four»

Πέδρο Πασκάλ: Σε συζητήσεις για να παίξει τον Ριντ Ρίτσαρντς στο «Fantastic Four»

Θα αποτελέσει την επόμενη εκδοχή του franchise μετά τις ταινίες του 2005 και 2015

pedro_pascal__1_
Μετά από μήνες εικασιών σχετικά με το ποιος θα μπορούσε να υποδυθεί τον Ριντ Ρίτσαρντς ή αλλιώς τον Mr. Fantastic στο «Fantastic Four» των Marvel Studios, η αναμονή μπορεί τελικά να φτάσει στο τέλος της. Αν και η συμφωνία απέχει πολύ από το να κλείσει, πηγές αναφέρουν στο Deadline ότι ο υποψήφιος για τρία Emmy Πέδρο Πασκάλ βρίσκεται σε συζητήσεις για να υποδυθεί τον ηγέτη της εμβληματικής ομάδας υπερηρώων.

Πηγές προσθέτουν ότι ο προγραμματισμός είναι ακόμα υπό επεξεργασία, αλλά λένε ότι οι συζητήσεις οδεύουν προς τη σωστή κατεύθυνση για να ενσαρκώσει ο Πασκάλ τον σούπερ ήρωα.
Ο ηθοποιός έχει ένα γεμάτο πρόγραμμα που περιλαμβάνει το «Gladiator 2», το οποίου η παραγωγή αναμένεται να ξεκινήσει πριν από το τέλος του έτους, καθώς και τη δημοφιλή σειρά του HBO «The Last Of Us», η οποία αναμένεται να γυριστεί την επόμενη χρονιά, καθώς και την ταινία «Weapons», του Ζακ Κρέγκερ.

Κλείσιμο
Σχετικά με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη κάτι επίσημα, αν και τις τελευταίες ημέρες υπήρχαν φήμες για τη Μίλα Κούνις ή τη Βανέσα Κίρμπι στον ρόλο της Sue Storm ή αλλιώς Invisible Girl. Η ταινία ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει γύρισμα στις αρχές του επόμενου έτους. Σκηνοθέτης θα είναι ο Ματ Σάκμαν. Την παραγωγή θα αναλάβει ο πρόεδρος των Marvel Studios, Κέβιν Φάιγκι.

Ο Πασκάλ έχει μια ολοένα ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια, συμπεριλαμβανομένου του ρόλου του, για τον οποίο ήταν υποψήφιος για Emmy στην επιτυχημένη σειρά του HBO «The Last of Us» (ήταν επίσης υποψήφιος για την παρουσίαση του «Saturday Night Live», που ήταν ένα από τα πιο δημοφιλή επεισόδια της περασμένης σεζόν).
fantastic_four
To «Fantastic Four» του 2005

Η πρώτη μεταφορά των «Fantastic Four» στη μεγάλη οθόνη έγινε το 2005, με τον Ioan Gruffudd στο ρόλο του Reed Richards/Mr. Fantastsic, τον οποίο επανέλαβε στο σίκουελ «Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer» του 2007.

Το franchise παρέμεινε αδρανές για πολλά χρόνια πριν η 20th Century Fox το επανεκκινήσει με το «Fantastic Four» του 2015, το οποίο έλαβε αρνητικές κριτικές και δεν πήγε καλά στο box office.

Τέλος, ο Τζον Κρανσίνσκι έπαιξε μια διαφορετική εκδοχή του Mr. Fantastic από ένα άλλο μέρος του πολυσύμπαντος του MCU στο «Doctor Strange and the Multiverse of Madness» του 2022.

Φωτογραφία: Shutterstock


Ειδήσεις σήμερα:

Ο Μπάιντεν επιστρέφει 12 ώρες μετά τον «δικτάτορα Σι» - «Κύριε πρόεδρε... να ανταγωνιζόμαστε με υπευθυνότητα»

Δημοσκόπηση Opinion Poll: Στο 38,5% η ΝΔ, για πρώτη φορά δεύτερο κόμμα το ΠΑΣΟΚ με 16% στην εκτίμηση ψήφου


Ο Πέτρος Κόκκαλης ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης