Μενούνος για τη γιορτή του Αγίου Νεκταρίου: «Είναι προστάτης όσων έχουν καρκίνο, είμαι ευγνώμων»

Μενούνος για τη γιορτή του Αγίου Νεκταρίου: «Είναι προστάτης όσων έχουν καρκίνο, είμαι ευγνώμων»

Η φωτογραφία της παρουσιάστριας από το ταξίδι στην Αίγινα και το προσκύνημά της

menounos83_
Με αφορμή την 9η Νοεμβρίου, ανήμερα του Αγίου Νεκταρίου, η Μαρία Μενούνος έκανε μια ξεχωριστή ανάρτηση στα social media.

Η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια ανέβασε στο Instagram της, μια φωτογραφία από την επίσκεψή της στον Ιερό Ναί Αγίου Νεκταρίου στην Αίγινα, από τη στιγμή που η ίδια προσκυνά γονατιστή και προσεύχεται.

Στην ανάρτησή της, η Μαρία Μενούνος εξηγεί τι σημασία αυτού του ταξιδιού που έκανε στην Αίγινα και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της στον προστάτη των ανθρώπων που πάσχουν από καρκίνο.

Δείτε τη φωτογραφία

Αναλυτικότερα, η Μαρία Μενούνος έγραψε:

«Γιορτάζουμε τον Άγιο Νεκτάριο σήμερα, την ονομαστική του εορτή. Στις 9 Νοεμβρίου η Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία τιμά τη μνήμη του Αγίου Νεκταρίου του Θαυματουργού της Αίγινας. Θεωρείται ο προστάτης Άγιος των ανθρώπων που έχουν καρκίνο, καρδιακά προβλήματα, αρθρίτιδα, επιληψία και άλλες ασθένειες. Χαρίζει θαύματα σε όλους όσους πιστεύουν σε αυτόν ανεξαρτήτως θρησκείας, συμπεριλαμβανομένων εμού και των αγαπημένων μου προσώπων και είμαι τόσο ευγνώμων!!! Το ταξίδι μου στην Αίγινα σήμαινε τόσα πολλά για μένα και συνεχίζω να τον έχω κοντά στην καρδιά μου».

Η Μαρία Μενούνος έχει μοιραστεί λεπτομέρειες σχετικά με τις δύσκολες περιόδους που βίωσε, όταν ήρθε αντιμέτωπη με τον καρκίνο. Πρόσφατα, αποκάλυψε το παράξενο σύμπτωμα που την οδήγησε στη διάγνωση μιας από τις πιο επικίνδυνες μορφές καρκίνου.

Η 45χρονη παρουσιάστρια, άρχισε να έχει αφόρητους πόνους και ένα φούσκωμα λες και γινόταν έκρηξη μέσα της. Μία φορά μάλιστα σε μία πτήση, αφού είχε φάει σαλάτα με πλιγούρι και λαχανικά, τα συμπτώματα ήταν τόσο έντονα που αποφάσισε να το ψάξει.
maria_menounos__2_

Οι γιατροί αρχικά απέρριψαν τα συμπτώματα του φουσκώματος και στη συνέχεια πήγε στο νοσοκομείο όπου έκανε υπερηχογράφημα και εκεί οι γιατροί της βρήκαν ότι καρκίνο παγκρέατος δεύτερου σταδίου.

Η Μενούνος, η οποία εκείνη την εποχή περίμενε να γεννηθεί η κόρη της Αθηνά μέσω παρένθετης μητέρας, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση όγκου 3,81 εκατοστών. Όπως η ίδια ενημέρωσε, ο καρκίνος βρίσκεται σε ύφεση.

Ο καρκίνος στο πάγκρεας είναι ένας από τους πιο θανατηφόρους τύπους καρκίνου στην Αμερική, καθώς μόνο ένας στους δέκα ασθενείς επιβιώνει περισσότερο από ένα χρόνο μετά τη διάγνωσή του.

Η Μενούνος, η οποία έχει 1,1 εκατομμύρια followers στο Instagram, δήλωσε σήμερα ότι η περίπτωσή της αναδεικνύει την ανάγκη να μην αγνοούμε τα συμπτώματα, ακόμη και όταν οι γιατροί τα απορρίπτουν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης