Η ηθοποιός στο παρελθόν υπήρξε παντρεμένη με τον Οδυσσέα Σταμούλη. Ο ίδιος, μάλιστα, πρόσφατα βίωσε μια μεγάλη απώλεια καθώς ο 11χρονος γιος του πνίγηκε στη θάλασσα.
Ο ηθοποιός έκανε κάποιες δηλώσεις στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον θάνατο της πρώην συζύγου του.
Συγκεκριμένα, είπε: «Έχω να μιλήσω πάνω από 20 χρόνια μαζί της αλλά είμαι συντετριμμένος με την απώλειά της. Είναι και απανωτά τα χτυπήματα που δεν μπορώ να ξεχωρίσω τη στεναχώρια. Μόνο στεναχώρια. Ήμουν συντετριμμένος που έτσι κι αλλιώς ήμουν. Συλλυπητήρια στους δικούς της ανθρώπους».
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.