Ορέστης Τζιόβας: Την αγαπάω τη δουλειά μου, είναι το μόνο που αγάπησα σαν έφηβος

Ορέστης Τζιόβας: Την αγαπάω τη δουλειά μου, είναι το μόνο που αγάπησα σαν έφηβος

«Ευτυχώς που βρήκα κάτι, γιατί γενικώς σαν παιδί δεν έβρισκα κάτι να μου αρέσει» είπε για την υποκριτική

orestis-tziovas__5_
Ο Ορέστης Τζιόβας έδωσε συνέντευξη και μίλησε για την καθημερινότητά του, την παιδική του ηλικία, αλλά και τη Θεσσαλονίκη.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» κι ανέφερε αρχικά: «Μου αρέσει να μαγειρεύω. Αυτός που παρακολουθώ, έχει ψάξει πώς γίνεται η κάθε συνταγή σε διάφορα μέρη του κόσμου που έχει ταξιδέψει».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δεν κάνω ιδιαίτερα πολλά ταξίδια. Δεν είναι προτεραιότητά μου. Τα χρήματα τα ξοδεύω στην καθημερινότητά μου. Φέτος έκανα πολύ καλές διακοπές, ξεκουράστηκα».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cwsiinirm9pt)

Αναφορικά με τους φίλους του, δήλωσε: «Δεν κάνω ιδιαίτερα εύκολα φίλους. Στα 19 χρόνια που βρίσκομαι στην Αθήνα έχω κάνει έναν κολλητό αδελφικό φίλο. Έχω γνωστούς και φίλους αλλά μιλάω για αδελφικούς, δεν σημαίνει ότι δεν είναι φίλοι μου».

Όσο για την παιδική του ηλικία, ο ηθοποιός είπε: «Την αγαπάω τη δουλειά μου, είναι το μόνο που αγάπησα σαν έφηβος που μεγάλωνα. Ευτυχώς που βρήκα κάτι, γιατί γενικώς σαν παιδί δεν έβρισκα κάτι να μου αρέσει. Οι γονείς μου το αναγνώρισαν και είπαν "ας πάει το παιδί να κάνει κάτι". Στο ΤΕΙ αυτοματισμού που πέρασα, το οποίο το ήθελα, δεν μου άρεσε κάτι, πέρναγα 9ωρα στο κυλικείο. Το θέατρο το γνώρισα στα 19 μου».

Τέλος, αναφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη. «Δεν θα έμενα Θεσσαλονίκη, για συναισθηματικούς λόγους πήγα. Είχα και άλλες προτάσεις στην Αθήνα. Όταν ήρθε αυτή η πρόταση, είπα να μείνω λίγο κοντά στους γονείς μου, που τους βλέπω δύο φορές τον χρόνο. Θα ήθελα να βλέπω γενικά τους δικούς μου παραπάνω από δύο φορές τον χρόνο, αλλά δεν θα έμενα Θεσσαλονίκη», εξήγησε.


Ειδήσεις σήμερα:

Διπλό μήνυμα Μητσοτάκη στις εκδηλώσεις για Γιαννάκου, Σημίτη - Ποιοι έδωσαν το «παρών»

Οι βουλευτές που αξιοποίησαν το ράλι στις τιμές των ακινήτων - Τι έδειξαν τα Πόθεν Έσχες

Βίντεο: Η τρομακτική στιγμή που 23χρονη κινηματογραφεί τον φίλο της να την πυροβολεί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης