Για τη σχέση του με την πρώην παίκτρια του «My Style Rocks», Τζόρτζια Σιακαβάρα, μίλησε στον Alpha ο Κωνσταντίνος Πλεύρης ο οποίος επέμεινε ότι «τον σύντροφο τον βρήκα, δεν μιλάμε για επισημοποίηση σχέσεων».
Ερωτηθείς τι ήταν αυτό που τον τράβηξε στην 49χρονη Τζόρτζια, ο 83χρονος νομικός απάντησε ότι «έχει έντονη προσωπικότητα, είναι γλυκύτατη και έχει και μια αξιολόγη μορφωση».
«Είναι η εποχή που διαφέρω από τους άλλους. Μπορώ να παντρευτώ μια ωραία γυναίκα την εποχή που οι άλλοι παντρεύονται έναν μαντράχαλο...» συμπλήρωσε.
Όπως είπε «έχουμε έναν δεσμό και θα δούμε πώς θα καταλήξει» αποκαλύπτοντας ότι γνωρίστηκαν σε μια συγκέντρωση αλλά δεν ζουν στο ίδιο σπίτι.
«Εκτός από το ότι δεν ενδιαφέρομαι να βρω ούτε αγόρι, ούτε κορίτσι, έχει περάσει η ηλικία που θα έβρισκα αγόρι» είπε αρχικά η Τζόρτζια Σιακαβάρα.
«Είμαι νέα και όμορφη αλλά όχι και τόσο, οχι και αγόρι. Τώρα πια άνω των... 49 εγώ, άνω των 50, άντε έστω 49, δεν θα το έλεγες και αγόρι. Αγόρι σίγουρα όχι, άσε που δεν έχω και καμία κάψα μοναχός σου χόρευε και όσο θέλεις πήδα» πρόσθεσε η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks».
Κωνσταντίνος Πλεύρης: Δεν έχουμε να δώσουμε λογαριασμό σε κανέναν
Αρθρο στην «On Time» ανέφερε τις προάλλες πως ο 83χρονος νομικός θα ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με τη 49χρονη γυναίκα, η οποία είχε συμμετάσχει στο παρελθόν στη γνωστή εκπομπή μόδας. Ο νομικός έκανε κάποιες δηλώσεις επιβεβαιώνοντας υπάρχει σχέση με την Τζιόρτζια Σιακαβάρα, σε συνέντευξη που έδωσε χθες στο «Πρωινό», χωρίς όμως να θέλει να αποκαλύψει περισσότερα.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwcaebyylqvt)
Αρχικά, ο Κωνσταντίνος Πλεύρης δήλωσε: «Με την κυρία Σιακαβάρα έχω μια σχέση αλλά αυτά είναι προσωπικά μου θέματα και δεν θέλω να τα δημοσιοποιώ. Έχω μια ειλικρινή φιλία με την κυρία που αναφέρατε και δεν έχουμε να δώσουμε λογαριασμό σε κανέναν».
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Αυτά είναι η προσωπική μου ζωή, είστε πανέξυπνος και μου θέτετε ερωτήσεις αλλά επειδή εγώ είμαι έμπειρος στα δημοσιογραφικά, επανέρχομαι στο ότι ο καιρός θα δείξει. Εάν υπάρξει κάποια εξέλιξη θα βρω το τηλέφωνο σας και θα σας πάρω».
Ποια είναι η Τζόρτζια Σιακαβάρα Η Τζόρτζια Σιακαβάρα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων σε αγγλόφωνο κολλέγιο. Στα 19 της πήγε σε πρακτορείο μοντέλων. Σε ηλικία 20 ετών, ξεκίνησε την ασχολία της και με το τραγούδι, η οποία κράτησε για περίπου 15 χρόνια. Επίσης, έχει κάνει σπουδές αισθητικής σε ΙΕΚ, ενώ παράλληλα φοίτησε και σε σχολή υποκριτικής στα 43 της. Τέλος, έχει εργαστεί ως μοντέλο χεριών και ποδιών σε διαφημίσεις.
Δείτε βίντεο από την εμφάνισή της στο «My Style Rocks»
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.