Μια διαφορετική είσοδο έκανε η Ελένη Μενεγάκη στην έναρξη της εκπομπής της «Ελένη», το μεσημέρι της Παρασκευής 13 Οκτωβρίου.
Η παρουσιάστρια βγήκε από καμαρίνι της, που είναι εντός του πλατό και χόρεψε ένα τραγούδι της Νατάσας Θεοδωρίδου.
Όταν πλησίασε τους συνεργάτες της στο πάνελ, τους μίλησε για την ιδέα να έχει το καμαρίνι της σε αυτή τη μεριά, μέσα δηλαδή στο πλατό. Σε κάποια στιγμή είπε, χαριτολογώντας: «Δεν λένε, ότι πρέπει να τους προσέχουμε τους ανθρώπους όταν μεγαλώνουν, γιατί κινδινεύουν να πέσουν;» προκαλώντας τις αντιδράσεις των υπολοίπων.
«Κλαιν' οι χήρες κλαιν' και οι παντρεμένες» της είπε, μεταξύ άλλων, με χιουμοριστική διάθεση ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Δείτε το βίντεο
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.