Κριστιάνο Ρονάλντο: Καταδικάστηκε σε 99 μαστιγώματα επειδή αγκάλιασε ανύπαντρη γυναίκα στο Ιράν

Κριστιάνο Ρονάλντο: Καταδικάστηκε σε 99 μαστιγώματα επειδή αγκάλιασε ανύπαντρη γυναίκα στο Ιράν

Ο Πορτογάλος είχε αγκαλιάσει και φιλήσει την ΑμεΑ ζωγράφο Φατιμέ Χαμινί και επειδή είναι ανύπαντρη αυτό θεωρείται μοιχεία στο Ιράν 

ronaldo_xr
Σε 99 μαστιγώματα καταδικάστηκε από δικαστήριο του Ιράν ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο διεθνής Πορτογάλος επιθετικός είχε επισκεφτεί πρόσφατα με την Αλ Νασρ την Τεχεράνη για να παίξει με την Περσέπολις στο Champions League της Ασίας και έγινε δεκτός ως... Μεσσίας. 

Δεν μπορούσε όμως να φανταστεί τη συνέχεια της υπόθεσης. Στο ξενοδοχείο όπου διέμενε, και έχει γίνει ήδη άγαλμα, τον περίμενε η φημισμένη Ιρανή ζωγράφος Φατιμέ Χαμινί, για να του παραδώσει δύο πορτέτα του. 


Κλείσιμο
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARCA (@marca)


Η Φατιμέ είναι ανάπηρη κατά 85% και ζωγραφίζει με το δεξί της πόδι. Ο Ρονάλντο για να την ευχαριστήσει την αγκάλιασε και την φίλησε. Αυτή η κίνηση εξόργισε δύο Ιρανούς δικηγόρους, οι οποίοι κατέθεσαν μήνυση κατά του Κριστιάνο. 

Στο Ιράν όταν αγκαλιάσεις και φιλήσεις μια ανύπαντρη γυναίκα θεωρείται μοιχεία και έτσι το δικαστήριο, σύμφωνα με την Marca, τον καταδίκασε σε 99 μαστιγώματα, τα οποία θα... δεχτεί  εάν επισκεφτεί ξανά το Ιράν! 

Σύμφωνα το κορυφαίο αθλητικό ισπανικό μέσο , η ποινή θα μπορούσε να συγχωρεθεί από δικαστή «αν οι πράξεις δεν είναι αξιόποινες ή αν ο Κριστιάνο Ρονάλντο δείξει μεταμέλεια».

Διαψεύδει η πρεσβεία του Ιράν στην Ισπανία

Η πρεσβεία του Ιράν στην Ισπανία με ανάρτησή της στο Twitter διαψεύδει την καταδική του Ρονάλντο και συνδέει το... θέμα με τα εγκλήματα πολέμου κατά των Παλαιστινίων!



Η ανακοίνωση της πρεσβείας

«Αρνούμαστε κατηγορηματικά την έκδοση οποιασδήποτε δικαστικής απόφασης κατά οποιουδήποτε διεθνούς αθλητή στο Ιράν. Είναι ανησυχητικό ότι η δημοσίευση τέτοιων αβάσιμων ειδήσεων θα μπορούσε να επισκιάσει εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και εγκλήματα πολέμου κατά του καταπιεσμένου παλαιστινιακού έθνους.

Να σημειωθεί ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο ταξίδεψε στο Ιράν στις 18 και 19 Σεπτεμβρίου για να παίξει σε επίσημο αγώνα ποδοσφαίρου και έτυχε μεγάλης υποδοχής από τον κόσμο και τις αρχές. Η ειλικρινής και ανθρώπινη συνάντησή του με την Fatemeh Hamami έτυχε επίσης επαίνου και θαυμασμού τόσο από τον κόσμο όσο και από τις αθλητικές αρχές της χώρας».

Ειδήσεις σήμερα:

Αποθρασύνθηκαν οι ληστές, μέρα μεσημέρι μπήκαν, έδεσαν και έκλεψαν 72χρονη στο Κεφαλάρι

Ολοκληρώθηκε ο επαναπατρισμός 230 Ελλήνων από το Ισραήλ - Δείτε βίντεο


Με 150 ρουκέτες απάντησε η Χαμάς στην εντολή Ισραήλ για κατεπείγουσα απομάκρυνση αμάχων από τη Γάζα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης