Σιλβέστερ Σταλόνε: Πούλησε το ράντσο του στην Καλιφόρνια έναντι 17,2 εκατομμυρίων δολαρίων

Σιλβέστερ Σταλόνε: Πούλησε το ράντσο του στην Καλιφόρνια έναντι 17,2 εκατομμυρίων δολαρίων

O ηθοποιός και η σύζυγός του προτιμούν να μένουν στη Φλόριντα, όπου πρόσφατα απέκτησαν μια έπαυλη αξίας 35 εκατομμυρίων δολαρίων

stallone
To ράντσο του διάσημου ηθοποιού Σιλβέστερ Σταλόνε στην κοιλάδα Σαν Φερνάντο στο Λος 'Αντζελες, αλλάζει χέρια δύο χρόνια αφότου το πρόσθεσε στο χαρτοφυλάκιό του.

Σύμφωνα με τα αρχεία της περιοχής o νέος ιδιοκτήτης είναι ο θρυλικός μουσικός Τζον Φότκερτυ ο οποίος κατέβαλε $17,2 εκατ. έναντι $22,5 εκατ. που ήταν η αρχική του τιμή και ένα εκατομμύριο λιγότερο από τα χρήματα που έδωσε ο Σταλόνε κατά την αγορά του την άνοιξη του 2022.

Κρυμμένο στο τέλος ενός απομονωμένου δρόμου στην διάσημη τοποθεσία του Λος 'Αντζελες, το πρώην ράντσο του σταρ αποτελείται από το κύριο σπίτι, έναν αυτόνομο ξενώνα και ένα εντυπωσιακό αχυρώνα τεσσάρων στάβλων με ιδιωτικό χώρο για ιππασία. Το κτήμα περιβάλλεται από περισσότερα από 100 οπωροφόρα δέντρα, ενώ διαθέτει πισίνα και βιολογικό λαχανόκηπο.

Η υπερπολυτελής έπαυλη όπου έμενε ο Σταλόνε με τους φωτεινούς εσωτερικούς χώρους που φιλοτέχνησε ο Μάρτιν Λόρενς Μπούλαρντ διαθέτει μεταξύ άλλων τέσσερα υπνοδωμάτια και έξι μπάνια, αίθουσα κινηματογράφου, γυμναστήριο με καθρέπτες στο τοίχο, τραπεζαρία με τζάκι και κουζίνα με συσκευές υψηλής τεχνολογίας.

Σύμφωνα με το Robb Report ο ηθοποιός και η σύζυγός του Τζένιφερ προτιμούν να μένουν στη Φλόριντα όπου πρόσφατα απέκτησαν μια έπαυλη στο Παλμ Μπιτς αξίας 35 εκατομμυρίων δολαρίων.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Κυβερνητική πηγή στο protothema: Δεν φαίνονται σημαντικές οικονομικές επιπτώσεις από τον πόλεμο στο Ισραήλ

Σύγχυση στον ΣΥΡΙΖΑ για την «γραμμή» στις αυτοδιοικητικές εκλογές - Σήμερα η «σκιώδης κυβέρνηση»

Κλιμάκωση του πολέμου - Το Ισραήλ δέχεται πυρά και από Συρία και Λίβανο, 1.200 νεκροί στο έδαφός του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης