Έμινεμ: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της πρώην συζύγου του, Κιμ Μάδερς, μετά την απόπειρα αυτοκτονίας της

Έμινεμ: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της πρώην συζύγου του, Κιμ Μάδερς, μετά την απόπειρα αυτοκτονίας της

Η πρώην γυναίκα του ράπερ εντοπίστηκε για πρώτη φορά έπειτα από τη διαμονή της σε κέντρο αποτοξίνωσης και την απόπειρα να βάλει τέλος στη ζωή της το 2021

eminem-kim_mathers
Η πρώην σύζυγος του Έμινεμ, Κιμ Σκοτ Μάδερς, φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά δημόσια, έπειτα από την παραμονή της σε κέντρο αποτοξίνωσης και την απόπειρα αυτοκτονίας της το 2021.

Η Μάδερς απαθανατίστηκε κατά τη διάρκεια εξόδου στο Shelby Township του Μίσιγκαν νωρίτερα αυτόν τον μήνα.

Η 48χρονη, η οποία είχε «νοσηλευτεί μετά από απόπειρα αυτοκτονίας» μετά τον θάνατο της μητέρας της, εθεάθη να κάνει δουλειές και να σταματά σε ένα κατάστημα πίτσας πριν κατευθυνθεί στον επόμενο προορισμό της.

Η Μάδερς είχε ένα ξανθό, κοντό κούρεμα και φορούσε ένα μαύρο φανελάκι που άφηνε να φανούν τα τατουάζ στα χέρια της και ένα σκισμένο τζιν.
Σύμφωνα με την αμερικανική Sun, η ίδια εξέφρασε ότι τα πάει «καλά», αφού πέρασε μια δύσκολη περίοδο, αφού έχασε αγαπημένα μέλη της οικογένειάς της, όπως τη μητέρα της και τη δίδυμη αδελφή της, Ντον.

«Ήταν δύσκολο, έχασα τη μητέρα μου, τον πατέρα μου και την αδελφή μου [τα τελευταία 10 χρόνια]», δήλωσε η Μάδερς. «[Αλλά] είμαι καλά. Είμαι καθαρή περίπου από τον Οκτώβριο, πήγα στο "Jefferson House"... για 45 ημέρες».

Η Μάδερς είχε επίσης εντοπιστεί λίγες ημέρες πριν να φορτώνει αντικείμενα σε ένα όχημα έξω από το σπίτι της.

Εξήγησε επίσης ότι τα παιδιά της ήταν «πολύ υποστηρικτικά» απέναντί της καθώς επικεντρώθηκε στην υγεία της και δήλωσε ότι «τώρα παίρνει φάρμακα».

Κλείσιμο
Στις 30 Ιουλίου του 2021, η πρώην γυναίκα του διάσημου ράπερ αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει και νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο, αφού οι γιατροί ανταποκρίθηκαν σε ένα τηλεφώνημα έκτακτης ανάγκας από το σπίτι της στο Μίσιγκαν, είχε αναφέρει τότε το TMZ.

Όταν έφτασαν στο σπίτι, οι πρώτοι ανταποκριτές βρήκαν τη Μάδερς να είναι «άγρια και βίαιη» και επίσης να έχει «αρκετές μικρές αμυχές στο πίσω μέρος του ποδιού της», είχε αναφέρει το δημοσίευμα.

Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, την οποία είχε αποκτήσει τότε η Page Six, η Μάδερς είχε βρεθεί «να αιμορραγεί υπερβολικά» και βρισκόταν στο πάτωμα του μπάνιου κρατώντας ένα «άγνωστο αντικείμενο» στα χέρια της.

Η έκθεση υποστήριζε ότι είχε «προσπαθήσει να χτυπήσει τον αστυνομικό που ανταποκρίθηκε» και πρόσθετε ότι η Μάδερς φαινόταν να έχει «δυσκολία να μιλήσει, να μιλάει ακατάληπτα και αργότερα να κυμαίνεται σε διάφορα επίπεδα συνείδησης».

Ανακαλύφθηκε επίσης ένα κουτί που περιείχε «τυχαία μηνύματα» που είχε γράψει η Κιμ σε μέλη της οικογένειας. Επίσης, μέσα σε αυτό υπήρχε ένα αίτημα «μη αναζωογόνησης» που είχε επίσης γράψει η ίδια.

Η Sun ανέφερε λίγο μετά την απόπειρα ότι η Μάδερς είχε «αφήσει ένα σημείωμα» και παρακαλούσε να μην κληθεί η αστυνομία.

Σε ηχητικό υλικό που περιήλθε στην κατοχή του πρακτορείου, μια άγνωστη γυναίκα ακούγεται να λέει σε έναν αποστολέα ότι η Μάδερς είχε προσπαθήσει να βλάψει τον εαυτό της μετά τη λήψη χαπιών.

Όταν ρωτήθηκε πώς η Μάδερς προσπάθησε να κάνει κακό στον εαυτό της, η τηλεφωνήτρια δήλωσε: «Δεν ξέρω απλά έτρεξα έξω, έχω κάποιον εκεί μέσα μαζί της. Υπάρχει αίμα παντού στο πάτωμα του μπάνιου».

Αργότερα ακούστηκε να λέει: «Είχε κλειδώσει την πόρτα και δεν με άφηνε να μπω. Και της έλεγα συνέχεια "μπαίνω μέσα, μπαίνω μέσα". Και εκείνη ήταν ξαπλωμένη στο πάτωμα και έλεγε: "Μην καλέσεις την αστυνομία, μην καλέσεις την αστυνομία"».
Το TMZ είχε υποστηρίξει ότι η Μάδερς μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για να υποβληθεί τόσο σε ιατρική όσο και σε ψυχολογική αξιολόγηση, αλλά στάλθηκε στο σπίτι της για να αναρρώσει.

Η απόπειρα αυτοκτονίας ήρθε μόλις λίγες ημέρες μετά τον θάνατο της μητέρας της, Κάθι Σλακ, σε ηλικία 65 ετών στις 23 Ιουλίου 2021.

Η Μάδερς πάλεψε με τον εθισμό στα ναρκωτικά και την κατάθλιψη όλα αυτά τα χρόνια, ενώ τον Ιούλιο του 2000 αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει κόβοντας τους καρπούς της με ξυραφάκια.

Τον Οκτώβριο του 2015, οδήγησε εσκεμμένα το αυτοκίνητό της σε τηλεφωνικό στύλο μετά από κατανάλωση αλκοόλ και συνταγογραφούμενων χαπιών. «Ήταν σκόπιμο», είχε παραδεχτεί στη ραδιοφωνική εκπομπή «Mojo in the Morning» του καναλιού 995 του Ντιτρόιτ.

«Ποτέ δεν περίμενα να βγω ζωντανή», συνέχισε και πρόσθεσε ότι «είναι καθαρή εδώ και 10 χρόνια».

Αργότερα θυμήθηκε: «Κάθισα στο τέλος ενός δρόμου όπου ήξερα ότι κανείς άλλος εκτός από εμένα δεν θα πάθαινε κακό. Ναι, ήπια, ναι, πήρα χάπια και πάτησα το γκάζι και σημάδεψα έναν στύλο».

Τον Ιανουάριο του 2016, η Μάδερς έχασε τη δίδυμη αδελφή της, Ντον, η οποία έφυγε με τραγικό τρόπο από τη ζωή μετά από υπερβολική δόση ηρωίνης σε ηλικία 41 ετών.

Φωτογραφίες: Splashnews.com / IDEAL IMAGES

Ειδήσεις σήμερα:

Ποιος κερδίζει σε δήμους και περιφέρειες - Στόχος της κυβέρνησης οι 13+3 νίκες

Άλκης Δαυίδ: Χρόνια ήθελε να μου πάρει το σπίτι ο ξάδερφός μου ο Λεβέντης και με χτύπησε ύπουλα

Συνταξιούχοι Αυστραλοί πέρασαν σχεδόν 500 μέρες σε κρουαζιέρα γιατί ήταν... φθηνότερο από γηροκομείο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης