Η Μαρία Μπεκατώρου έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τον σύζυγό της, Αντώνη Αλεβιζόπουλο.
Η παρουσιάστρια του Mega μίλησε στο περιοδικό «ΟΚ!» κι αρχικά, ανέφερε πως ο χαρακτήρας της διαμορφώθηκε κυρίως από την οικογένεια και όχι, από τον σύζυγό της.
«Με διαμόρφωσαν πολύ τα χρόνια που έζησα με την οικογένειά μου. Ο Αντώνης με έκανε να βρω τις ισορροπίες στη δουλειά μου. Γνωριστήκαμε πριν γίνω γνωστή, οπότε συμπορευτήκαμε σε όσα ήρθαν από εκείνη τη στιγμή και μετά», είπε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια, απάντησε στο ενδεχόμενο να συνυπάρξει κάποια στιγμή τηλεοπτικά, με τον σύζυγό της.
«Όχι καλέ. Ο άντρας μου ήταν στην Πολεμική Αεροπορία, τι να κάνει στην τηλεόραση; Αισθάνεται άβολα να μιλάει στις κάμερες. Δεν αντέχει καθόλου», είπε κλείνοντας.
Περισσότεροι από 90.000 θεατές, αριθμός ρεκόρ για προσέλευση σε live συναυλία στην Ελλάδα σύμφωνα με τη διοργάνωση, απόλαυσαν από κοντά τη συναυλία των θρυλικών Metallica στην Αθήνα, που αποτέλεσε την έναρξη της ευρωπαϊκής τους περιοδείας και την οποία στήριξε ως Αποκλειστικός Χορηγός η COSMOTE TELEKOM
Στη Vistabet η διασκέδαση και οι προσφορές είναι στο πρώτο… τραπέζι της διασκέδασης. Εσύ μπαίνεις σαν άρχοντας με Επική Προσφορά χωρίς κατάθεση και 1.615 δώρα!
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.