Η Ζήνα Κουτσελίνη επισκέφτηκε την Πάρο, μετά τις διακοπές που έκανε στη Ρόδο με την κόρη της.
Η παρουσιάστρια σχεδόν κάθε χρόνο βρίσκεται στο νησί, ενώ κατά τη διάρκεια των διακοπών της είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και μοιράζεται συχνά στιγμές της καθημερινότητάς της με το κοινό της.
Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» συνάντησε στο νησί και τη Μαρία Μπεκατώρου, με την οποία τη συνδέει μια βαθιά φιλία.
Μάλιστα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μια κοινή τους φωτογραφία. Σε αυτή, οι δύο παρουσιάστριες ποζάρουν χαμογελαστές στον φακό, ενώ μαζί τους είναι και η κόρη της Ζήνας Κουτσελίνη, Έμμα.
Στη λεζάντα της δημοσίευσής της έγραψε: «Φίλες μέχρι το τέλος».
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας