Άστον Κούτσερ - Μίλα Κούνις: Απολογήθηκαν για τις επιστολές υποστήριξης προς τον Ντάνι Μάστερσον - «Υποστηρίζουμε τα θύματα»

Άστον Κούτσερ - Μίλα Κούνις: Απολογήθηκαν για τις επιστολές υποστήριξης προς τον Ντάνι Μάστερσον - «Υποστηρίζουμε τα θύματα»

Το ζευγάρι είχε γράψει επιστολές που στήριζαν τον καταδικασμένο πλέον για βιασμό ηθοποιό κατά τη διάρκεια της δίκης του

kutcher_-_junis
Ο Άστον Κούτσερ και η Μίλα Κούνις ζήτησαν δημοσίως συγγνώμη για τις επιστολές που έστειλαν στον δικαστή της δίκης του Ντάνι Μάστερσον σχετικά με τους βιασμούς δύο γυναικών, στις οποίες αποκαλούν τον συμπρωταγωνιστή τους στο «That '70s Show» «πρότυπο».

«Έχουμε επίγνωση του πόνου που προκλήθηκε από τις επιστολές χαρακτήρα που γράψαμε για λογαριασμό του Ντάνι Μάστερσον», ανέφερε ο Κούτσερ σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου.

«Υποστηρίζουμε τα θύματα. Το έχουμε κάνει αυτό ιστορικά μέσω της δουλειάς μας και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε και στο μέλλον», πρόσθεσε η Κούνις, η οποία κάθεται δίπλα στον Κούτσερ στο βίντεο.
Κλείσιμο

Στη συνέχεια, ο Κούτσερ εξηγεί πώς η οικογένεια του Μάστερσον απευθύνθηκε σε αυτόν και την Κούνις για να γράψουν επιστολές χαρακτήρων για να «εκπροσωπήσουν το πρόσωπο που γνωρίζαμε για 25 χρόνια».

«Οι επιστολές δεν γράφτηκαν για να αμφισβητήσουν τη νομιμότητα του δικαστικού συστήματος ή την εγκυρότητα της απόφασης των ενόρκων», είπε η Κούνις.

«Προορίζονταν για να τα διαβάσει ο δικαστής και όχι για να υπονομεύσουν τη μαρτυρία των θυμάτων ή να τα τραυματίσουν εκ νέου με οποιονδήποτε τρόπο», συμπλήρωσε ο Κούτσερ. «Δεν θα θέλαμε ποτέ να το κάνουμε αυτό και λυπούμαστε αν έχει συμβεί κάτι τέτοιο».

Το βίντεο ολοκληρώνεται με την Κούνις να λέει: «Η καρδιά μας είναι μαζί με κάθε άτομο που έχει πέσει ποτέ θύμα σεξουαλικής επίθεσης, σεξουαλικής κακοποίησης ή βιασμού».

Αφού ο Κούτσερ και η Κούνις δημοσίευσαν το βίντεό τους, μία από τις γυναίκες για τις οποίες ο Μάστερσον καταδικάστηκε για βιασμό, η Τζέιν Ντο - αποδοκίμασε τη συγγνώμη του ζευγαριού, λέγοντας στον δημοσιογράφο Γιασάρ Αλί, ο οποίος έκανε ανάρτηση στο Twitter: «Αυτό το βίντεο ήταν απίστευτα προσβλητικό και οδυνηρό. Η ελπίδα μου είναι να μάθουν τη ριζοσπαστική υπευθυνότητα και τη σημασία της αυτοεκπαίδευσης για να μάθουν πότε να κρατούν τα προνόμιά τους υπό έλεγχο - ειδικά ο Άστον, ο οποίος ισχυρίζεται ότι εργάζεται με θύματα σεξουαλικών εγκλημάτων. Και όσον αφορά τη Μίλα, το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι το "Times Up"».

Ο Κούτσερ και η Κούνις ήταν δύο από τους περισσότερους από 50 ανθρώπους που έγραψαν στον δικαστή στη δίκη για την υπόθεση του Μάστερσον για να υποστηρίξουν τον καταδικασμένο ηθοποιό πριν βγει η δικαστική απόφαση. Άλλοι αστέρες από το «That '70s Show» που έγραψαν επιστολές είναι η Ντέμπρα Τζο Ραπ, που έπαιζε την Κίτι στην κωμική σειρά, και ο Κέρτγουντ Σμιθ, που έπαιζε τον Ρεντ.
Ένα απόσπασμα από την επιστολή του Κούτσερ ανέφερε: «Ο Ντάνι παίρνει τη δουλειά του στα σοβαρά. Είναι ευγενικός, ευγενικός και εργάζεται σκληρά. Αντιμετωπίζει τους πάντες, ως ίσους. Ως πρότυπο, ο Ντάνι υπήρξε σταθερά ένα εξαιρετικό πρότυπο...».

Στην επιστολή της Κούνις, αποκάλεσε τον Μάστερσον «εκπληκτικό φίλο, έμπιστο και, πάνω απ' όλα, εξαιρετική φιγούρα μεγαλύτερου αδελφού».

«Το γνήσιο ενδιαφέρον του για τους γύρω του και η δέσμευσή του να δίνει το παράδειγμα, τον καθιστούν εξαιρετικό πρότυπο και φίλο».

Την Πέμπτη, ο Μάστερσον καταδικάστηκε στη μέγιστη ποινή των 30 ετών έως ισόβια στο κέντρο του Λος Άντζελες. Θα μπορεί να αποφυλακιστεί υπό όρους όταν θα είναι 77 ετών.

Ειδήσεις σήμερα:

Ραφήνα: Έδεσε στο λιμάνι το «Fast Ferries Andros» με τους 731 επιβάτες ύστερα από 18 ώρες (βίντεο και φωτογραφίες)

Κακοκαιρία Daniel: Στους 11 οι νεκροί - Eντοπίστηκε σορός 77χρονου στην Εύβοια

Μαρόκο: Ξεπέρασαν τους 2.000 οι νεκροί από τον σεισμό των 6,8 Ρίχτερ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης