Ο Στάθης Αγγελόπουλος ήταν ανάμεσα στους καλλιτέχνες που τραγούδησαν στη συναυλία προς τιμήν του αείμνηστου Αντώνη Βαρδή.
Ο τραγουδιστής έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» κι αναφέρθηκε στη δυσαρέσκεια της Χριστίνας Μαραγκόζη, λόγω της απουσίας της από τη συναυλία, ενώ σχολίασε επίσης, την κόντρατου Γιάννη Βαρδή με τη Φιλοθέη Μωβ.
«Γιατί να μη γίνει η συναυλία; Είπε η Φιλοθέη "ευχή και κατάρα"; Νομίζω ότι ήταν λάθος να το πει. Για εμένα, καλά έκανε ο Γιάννης, τιμήθηκε αυτό το πρόσωπο. Ο Αντώνης Βαρδής υπήρξε σπουδαίος καλλιτέχνης. Κακώς ειπώθηκαν όλα αυτά», είπε χαρακτηριστικά.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cvm1hdsv6gmh)
Αναφορικά με την απουσία της Χριστίνας Μαραγκόζη, εξήγησε πως αυτό είναι κάτι που αφορά την οικογένεια κι όχι τον ίδιο. «Το ότι δεν ήρθε στη συναυλία είναι δικό τους θέμα, δεν είναι κάτι που αφορά εμένα και τους προσκεκλημένους τραγουδιστές», δήλωσε.
Τέλος, για τη διαμάχη ανάμεσα στη Φιλοθέη Μωβ και τον Γιάννη Βαρδή, σημείωσε: «Καλό είναι να πέσουν οι τόνοι».
Με επενδύσεις σε πλοία, υποδομές, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τεχνολογίες χαμηλών εκπομπών, η MINOAN LINES ενισχύει τη στρατηγική της κατεύθυνση προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.