Γιάννης Βαρδής - Φιλοθέη Μωβ: Κρατάει χρόνια αυτή η κόντρα

Γιάννης Βαρδής - Φιλοθέη Μωβ: Κρατάει χρόνια αυτή η κόντρα

Η διαμάχη μεταξύ του γιου και της τελευταίας συζύγου του Αντώνη Βαρδή ξεκίνησε το 2016 και αναζωπυρώθηκε, με αφορμή τη συναυλία που πραγματοποιήθηκε στη μνήμη του

mov-vardis-mak
Η κόντρα του Γιάννη Βαρδή και της Φιλοθέης Μωβ ή όπως είναι το πραγματικό της όνομα, Μαρίας Σκιντζή συνεχίζεται μέχρι σήμερα.

Η διαμάχη μεταξύ του γιου και της τελευταίας συζύγου του Αντώνη Βαρδή αναζωπυρώθηκε με αφορμή τη συναυλία που πραγματοποιήθηκε για να τιμηθεί η μνήμη του.

Όπως υποστήριξε τόσο η ίδια, όσο και η Χριστίνα Μαραγκόζη, η δεύτερη σύζυγος του αείμνηστου τραγουδιστή και καλλιτεχνικό του ταίρι για πολλά χρόνια, ο ίδιος δεν ήθελε να γίνουν συναυλίες μετά τον θάνατό του.

Ο Γιάννης Βαρδής εξοργίστηκε με τις εν λόγω δηλώσεις, καθώς όπως λέει «αποκλείεται ο πατέρας του να αρνιόταν κάτι τέτοιο στα παιδιά του».

Κλείσιμο
Έτσι, τα πράγματα μεταξύ τους δεν άργησαν να πάρουν άσχημη τροπή, ενώ και οι δύο συνεχίζουν να κάνουν «επιθετικές» δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες.

Οι πρώτες δηλώσεις της Φιλοθέης Μωβ για τη συναυλία

Για τη συναυλία στη μνήμη του Γιάννη Βαρδή, η Φιλοθέη Μωβ είχε δηλώσει στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη»: «Το έμαθα μέσω του Facebook. Έπρεπε να υπογράψω για αυτήν τη συναυλία και το έκανα. Ο Αντώνης είχε αφήσει ευχή και κατάρα να μην γίνει κάτι μετά τον θάνατό του σε συναυλία. Παρόλα αυτά υπήρχε πολύς κόσμος που είχε αγοράσει εισιτήρια και θα ήταν πολύ άδικο και κρίμα να μην υπογράψω και να μην γίνει η συναυλία. Υπέγραψα, αλλά δεν πήγα γιατί θα αισθανόμουν ότι θα είχα αθετήσει τον λόγο μου απέναντί του. Το είχε πει δημόσια σε μία συναυλία στον Ταύρο ότι "δίνω ευχή και κατάρα στα παιδιά μου και στην οικογένειά μου, αν μετά τον θάνατό γίνει κάποια συναυλία στο όνομά μου…"».

«Σε αυτήν τη συναυλία υπήρχε βέβαια το «Όλοι Μαζί Μπορούμε», που είναι φιλανθρωπικό. Παρόλα αυτά έχω υπογράψει κάποια πράγματα που πρέπει να ελέγξω» πρόσθεσε στη συνέχεια.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cvhmt4rxqp9l)

Σχετικά με την απουσία επικοινωνίας με τον Γιάννη και την Καλλιστώ Βαρδή, η ίδια διευκρίνισε: «Δεν χρειάζεται να υπάρχει επικοινωνία. Όπως σου φέρεται ο άλλος, σου βγάζει είτε τον καλό σου είτε τον κακό σου εαυτό. Αυτό συνέβη κλειδώνοντας όλα τα προσωπικά μου αντικείμενα το 2016 ο Γιάννης και η Καλλιστώ. Θα μιλήσω κυρίως για τον Γιάννη ότι δεν σεβάστηκε την επιλογή του πατέρα του. Δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω, η δικαιοσύνη θα τα κανονίσει όλα. Δεν έχει τελειώσει τίποτα».

Στο τέλος η Φιλοθέη Μωβ σημείωσε: «Είχαμε άριστες σχέσεις και ήταν όπως είναι οι σχέσεις με το παιδί μου, αλλά συνήθως όταν “φεύγουν” οι άνθρωποι που κρατούν τις ισορροπίες, γίνονται πολλά. Το κατάλαβα πολύ αργότερα βέβαια. Στο νεκροταφείο πήγαινα τους πρώτους μήνες πάρα πολύ συχνά μέχρι που μου πέρασε από το μυαλό ότι τόση ενέργεια δε μπορεί να κλειστεί μέσα σε ένα τετράγωνο πραγματάκι. Έχω συνεχίσει τη ζωή μου, αλλά δεν έχω ξαναπαντρευτεί».

Πώς απάντησε ο Γιάννης Βαρδής

Ο γνωστός τραγουδιστής έκανε κι εκείνος δηλώσεις στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», θέλοντας να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

«Η Φιλοθέη Μωβ υπέγραψε ένα τυπικό χαρτί, όχι για να δώσει την άδεια της και να γίνει η συναυλία, αλλά για την είσπραξη των πνευματικών δικαιωμάτων των τραγουδιών του πατέρα μου. Σαφώς κι έχει το πνευματικό δικαίωμα, λόγω του γάμου που είχε κάνει με τον πατέρα μου, αλλά δεν έχει το ηθικό δικαίωμα και σε καμία περίπτωση δε θα μπορούσε να απαγορεύσει την πραγματοποίηση της συναυλίας» είπε αρχικά.

«Ισχύει ότι ο Αντώνης Βαρδής είχε πει ότι δεν θα ήθελε να γίνει κάποια συναυλία στην μνήμη του, όμως στην ίδια συνέντευξη είχε διευκρινίσει τους λόγους. Και αυτοί ήταν ότι ουσιαστικά, δεν ήθελε να υποχρεωθεί στους συναδέλφους του καλλιτέχνες. Δεν απαγόρευσε ποτέ στα παιδιά του να την κάνουν», πρόσθεσε.

«Σε ό, τι αφορά τη Χριστίνα Μαραγκόζη και το γιατί δεν προσκλήθηκε στη συναυλία, εγώ πορεύομαι με τα θέλω του πατέρα μου, ούτε στη συναυλία του 2006 είχε προσκληθεί. Εάν είχε προσκληθεί, θα την καλούσα και αυτήν. Δικαίωμά της να αντιδράσει και δικαίωμά μου να μην την καλέσω», δήλωσε ο Γιάννης Βαρδής.

Γιάννης Βαρδής: «Δεν θέλω να τη βλέπω μπροστά μου, την απεχθάνομαι»

Μετά τις δηλώσεις που έκαναν και οι δύο για τη συναυλία στη μνήμη του Αντώνη Βαρδή, η κόντρα δεν έληξε εκεί, αφού φαίνεται πως υπάρχουν προσωπικά θέματα που τους κρατούν σε απόσταση.

Ο Γιάννης Βαρδής δεν διστάζει να μιλήσει ακόμα και με... «σκληρά» ίσως, λόγια για την τελευταία σύζυγο του πατέρα του, ενώ την κατηγορεί ακόμα πως τον παντρεύτηκε, χωρίς εκείνος να έχει καμία αντίληψη του τι γινόταν.

Σε άλλη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», αναφέρθηκε αρχικά, στην φράση «ευχή και κατάρα» που είπε η Φιλοθέη Μωβ. «Αν το δείτε κάπου γραπτώς το “ευχή και κατάρα” που είπε, να μου το δείξετε γιατί εγώ δε το έχω δει πουθενά. Ο Αντώνης Βαρδής, άσχετα με το ότι ήταν πατέρας μου, δε θα έλεγε ποτέ – ειδικά στα παιδιά του – “ευχή και κατάρα”» είπε αρχικά.

Συνέχισε, λέγοντας: «Αυτό είναι κάτι που το φαντάστηκε η κυρία αυτή, που παντρεύτηκε 3 μήνες με τον πατέρα μου, με δική μου υπογραφή, χωρίς ο πατέρας μου να έχει την αίσθηση του χρόνου και της αντίληψης. Η κυρία αυτή, θα έπρεπε να λέει ένα μεγάλο ευχαριστώ γι’ αυτό που έκανα εγώ τότε, και να σωπαίνει».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cvihlz0on39d)

«Ο πατέρας μου όντως είχε πει ότι δεν θέλει να γίνει μια συναυλία γιατί ήταν στεναχωρημένος, ήταν εν βρασμώ, ήταν πολύ στεναχωρημένος από καλλιτέχνες που του γύρισαν την πλάτη όταν προσπάθησε να κάνει μια συναυλία. Το είχε πει σε μια συνέντευξή του… Σε άλλη συνέντευξή του λίγες μέρες πριν, ευχόταν να γίνει η συναυλία αυτή… Η κυρία Φιλοθέη έχει το 25% των πνευματικών δικαιωμάτων, δεν έχει το ηθικό δικαίωμα, αυτό το έχω εγώ και η αδερφή μου και δε μπορεί να επέμβει. Από τη στιγμή που έφυγε ο πατέρας μου άλλαξε πολύ η στάση της, δεν είναι ο άνθρωπος που είχα γνωρίσει εγώ. Αν συνεχίσει η κυρία να βγαίνει στα κανάλια, θα πω λεπτομέρειες… Έχω γραπτές αποδείξεις» πρόσθεσε φανερά εκνευρισμένος.

Ακόμη, αποκάλυψε ότι: «Θα έπρεπε να ξέρετε τι ποιόν έχει αυτή η γυναίκα όταν, πριν χρόνια είχε βγει και είχε πει ότι ήταν παντρεμένη με τον πατέρα μου τρία χρόνια ενώ εγώ εκείνες τις είχα βγει με χαρτί και είχα πει ότι είναι 3 μήνες παντρεμένοι. Θα έπρεπε να έχετε καταλάβει τι άνθρωπος είναι. Πάλι προσπαθεί να αμαυρώσει τη μνήμη του πατέρα μου…».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cvj95ju3khqp)

Σε άλλο σημείο των δηλώσεών του ο Γιάννης Βαρδής είπε: «Σε ό,τι έχει να κάνει με το σπίτι, εγώ ήμουν αυτός που της επέτρεψε να μείνει 17 μήνες στο σπίτι, ενώ είχε φύγει ο πατέρας μου από τη ζωή. Η κυρία αυτή έχει δουλειά, είναι εισοδηματίας, έχει διαμερίσματα, τα νοικιάζει, έχει σπίτι να μείνει στην Παιανία, όταν λοιπόν μετά από 17 μήνες έμεινε έγκυος η σύζυγός μου, της ζήτησα να φύγει. Τότε μου είπε ότι θα με κυνηγήσει νομικά κι έτσι εγώ άρχισα να την ψάχνω… Προσπάθησε να μπει στους λογαριασμούς του πατέρα μου… Δεν θέλω να τη βλέπω μπροστά μου, την απεχθάνομαι. Η αδερφή μου εννοείται ότι έχει την ίδια άποψη με εμένα, είμαστε ομάδα, είμαστε οικογένεια, είμαστε ενωμένοι».

«Έχουμε πάει ήδη μια φορά στο δικαστήριο, μίλησε μόνο εκείνη, έπεσε σε λάθη και αθωώθηκα… Ψάξτε και ένα θέμα που έχει συμβεί με ένα μοναστήρι στην Παιανία και διεκδικεί εδάφη ενώ δε νομίζω ότι έχει κάποια σχέση» κατέληξε ο Γιάννης Βαρδής.

Φιλοθέη Μωβ: «Η σιωπή είναι η καλύτερη απάντηση»

Λίγες ώρες μετά το τηλεοπτικό ξέσπασμα του Γιάννη Βαρδή εναντίον της, η Φιλοθέη Μωβ έδωσε την απάντησή της. Σε δηλώσεις της στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα», η Φιλοθέη Μωβ απάντησε με δυο προτάσεις.

«Δεν θα με ενδιέφερε να δώσω παράταση στο θέμα. Υπάρχουν στιγμές που η σιωπή είναι η καλύτερη απάντηση» είπε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cvj8on9vdbtl)

Η δίκη ανάμεσά τους λίγο μετά τον θάνατο του Αντώνη Βαρδή

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγες ημέρες πριν γεννηθεί η κόρη του Γιάννη Βαρδή και της Νατάσας Σκαφίδα, η χήρα του Αντώνη Βαρδή εμφανίστηκε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, ισχυριζόμενη πως τα παιδιά του ερμηνευτή άλλαξαν κλειδαριές στο σπίτι, όπου διέμεναν μαζί, προκειμένου η ίδια να μην έχει πρόσβαση, χωρίς καμία ενημέρωση.

Αποκάλυψε μάλιστα, πως έκανε μήνυση εις βάρος των παιδιών του Αντώνη Βαρδή, ενώ ακολούθησε μια μεγάλη κουβέντα σχετικά με τις σχέσεις που είχαν, αλλά και τον γάμο της με τον τραγουδιστής, τρεισήμισι μήνες πριν φύγει από τη ζωή.

Τον Δεκέμβριο του 2016, ο νεαρός τραγουδιστής κάθισε στο εδώλιο του Τριμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών ως κατηγορούμενος για συκοφαντική δυσφήμηση κατ’ εξακολούθηση, έπειτα από μήνυση που είχε υποβάλει η σύζυγος του πατέρα του, μετά και από παράνομη έξωση, όπως η ίδια ισχυρίστηκε.

Σύμφωνα με δημοσίευμα που είχε κυκλοφορήσει τότε η Espresso, η απόφαση άργησε κατά 1,5 ώρα, ενώ εν τέλει η έδρα όρισε πως ο Γιάννης Βαρδής οφείλει να υπογράψει ένα έγγραφο, με το οποίο θα ζητούσε συγνώμη από τη μηνύτρια, αν την προσέβαλε χωρίς της θέλησή του.

Ωστόσο, καμία από τις δύο πλευρές δεν φάνηκε ικανοποιημένη με την ετυμηγορία, με τη Φιλοθέη Μωβ να απαιτεί από τον Γιάννη Βαρδή να της ζητήσει και δημόσια συγγνώμη μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γεγονός που ο ίδιος αρνήθηκε κατηγορηματικά.

Η σύζυγος του Αντώνη Βαρδή βέβαια, ανακάλεσε τη μήνυση που είχε κάνει εις βάρος του για συκοφαντική δυσφήμιση, με τον Γιάννη Βαρδή να αποδέχεται την ανάκλησή της και τη δίκη να φτάνει στο τέλος της.

Ειδήσεις σήμερα:

Ζεστό Σαββατοκύριακο με μπόρες στα βόρεια και ορεινά


Απόγνωση, χάος και ανύπαρκτες ελπίδες για να βρεθούν επιζώντες στη Λιβύη


Σίσσυ Χρηστίδου: «Δεν είμαι ο ίδιος άνθρωπος, διαχειρίστηκα τον πόνο, την προδοσία, την απώλεια»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης