Κάνιε Γουέστ: Πιστεύει ότι η σύζυγός του θα είναι η «τέλεια Πρώτη Κυρία»

Κάνιε Γουέστ: Πιστεύει ότι η σύζυγός του θα είναι η «τέλεια Πρώτη Κυρία»

Ο διάσημος ράπερ θα θέσει και πάλι υποψηφιότητα για την προεδρία των ΗΠΑ - Ήταν υποψήφιος και στις εκλογές του 2020

kanye_west__1_
Ο Κάνιε Γουέστ σχεδιάζει να θέσει ξανά υποψηφιότητα για την προεδρία και αυτή τη φορά πιστεύει ότι η νέα του σύζυγος, Μπιάνγκα Σένσορι, «θα είναι τέλεια» για τον ρόλο της Πρώτης Κυρίας, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Mirror».

Πίσω στο 2020, ο ράπερ ξόδεψε περισσότερα από 12,4 εκατομμύρια δολάρια (9,8 εκατομμύρια λίρες) από δικά του χρήματα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, για μια αποτυχημένη προεδρική υποψηφιότητα, αλλά αυτό δεν θα τον εμποδίσει να προσπαθήσει ξανά.

Κατέβηκε ως υποψήφιος πρόεδρος στην Ομοσπονδιακή Εκλογική Επιτροπή με την ονομασία «The Birthday Party» («Το Πάρτι Γενεθλίων»), η οποία, όπως ισχυρίστηκε, οφείλεται στο γεγονός ότι «όταν κερδίζουμε, είναι τα γενέθλια όλων», προσθέτοντας ότι η υποψηφιότητά του ήταν μια υπηρεσία προς τον Θεό.
Μια πηγή είχε επιβεβαιώσει ήδη από τότε ότι ο Γουέστ «100% θα είναι ξανά υποψήφιος για την προεδρία».

«Έφερε τον Ντοβ [Τσάρνεϊ] για να βοηθήσει να τρέξει στη Yeezy και έχει δώσει στην Μπιάνκα πολλές ευθύνες, ώστε να μπορέσει να επικεντρωθεί στην προεδρική του εκστρατεία το 2024», τόνισε η πηγή. Ο Ντοβ Τσάρνεϊ είναι Αμερικανός επιχειρηματίας και κατασκευαστής ρούχων, με τον οποίο ξεκίνησε ο Γουέστ να συνεργάζεται τον Ιούλιο του 2023.  
Κλείσιμο
«Παρά το γεγονός ότι δεν πέτυχε την τελευταία φορά, έχει κάνει ένα διάλειμμα από το να είναι τόσο στη δημόσια σφαίρα και βρίσκεται σε πολύ καλύτερη κατάσταση μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου του με την Κιμ [Καρντάσιαν]», δήλωσε η πηγή.

Πρόσθεσε στη συνέχεια ότι, σε αντίθεση με την προηγούμενη εκστρατεία του, αυτή «είναι δομημένη και θα εκτελεστεί καλά τους επόμενους μήνες».
Μιλώντας στη Sun, η πηγή συνέχισε λέγοντας ότι το διαζύγιό του με την Καρντάσιαν «δείχνει ότι είναι ανθρώπινος και ευάλωτος» και ότι αισθάνεται ότι «η Μπιάνκα θα ήταν η τέλεια Πρώτη Κυρία, καθώς είναι ανορθόδοξη, έξυπνη και τον υποστηρίζει».

Τα πρόσφατα νέα έρχονται έπειτα από δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο, η σύζυγός του έγινε πρόσφατα ειδική πληρεξούσια για να «χειρίζεται κάποιες από τις οικονομικές του υποθέσεις».
kanye_-_bianca

Μια άλλη πηγή υποστήριξε επίσης ότι η σχέση του Γουέστ και της Σένσορι είναι «ισχυρότερη από ποτέ», με την ίδια να μπορεί να χειριστεί τον ράπερ με τρόπους που η Καρντάσιαν δεν μπορούσε.

Συγκεκριμένα, επεσήμανε: «Η Μπιάνκα είναι απίστευτα υπομονετική, τρυφερή και στοργική, και ασχολείται συνέχεια με τον Γουέστ, είναι 100% και τον στηρίζει, όλοι έχουν σχολιάσει πόσο ευτυχισμένος είναι».

Φωτογραφία άρθρου: EPA - ETIENNE LAURENT

Ειδήσεις σήμερα:

Παραδόθηκε στην αστυνομία Ηρακλείου ο 22χρονος που πυροβόλησε στο κεφάλι τον 29χρονο «για μία προσπέραση»

Εκκενώνεται η Αμυγδαλέζα, περίπου 700 μετανάστες μεταφέρονται σε άλλες δομές - Δείτε φωτογραφίες

Σικελία και Μάλτα έχουν καλυφθεί από τον καπνό των πυρκαγιών στην Ελλάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης