Κάνιε Γουέστ: Ετοιμάζει την επιστροφή του στη βιομηχανία της μόδας

Κάνιε Γουέστ: Ετοιμάζει την επιστροφή του στη βιομηχανία της μόδας

«Η Μπιάνκα τον βοήθησε με κάποια σχέδια και οι δύο πιστεύουν ότι η μόδα τους θα αλλάξει την κουλτούρα» αναφέρει πηγή από το περιβάλλον του ράπερ

kanie-gouest
Ο Κάνιε Γουέστ ετοιμάζει την επιστροφή του στη μόδα, έχοντας την υποστήριξη της νέας του αγαπημένης, Μπιάνκα Σένσορι.

Ο διάσημος ράπερ μετά τα αντισημιτικά σχόλια που «έβαλαν στον πάγο» πολλές από τις συνεργασίες του κι ακύρωσαν άλλες, ετοιμάζεται να «ταράξει» και πάλι τη βιομηχανία της μόδας.

Πηγή από το περιβάλλον του αναφέρει στη US Weekly: «Περνά μια χαρά ταξιδεύοντας αυτή τη στιγμή με τη Μπιάνκα. Ο Κάνιε έχει εμπνευστεί πολύ. Σχεδιάζε, γράφει μουσική και εμπνέεται».

Κλείσιμο

«Η Μπιάνκα τον βοήθησε με κάποια σχέδια και οι δύο πιστεύουν ότι η μόδα τους θα αλλάξει την κουλτούρα. Ο Κάνιε νιώθει ότι βρίσκεται στον γκρεμό κι ετοιμάζεται να επιστρέψει», συμπλήρωσε η ίδια πηγή.

Βέβαια, δεν είναι ακόμα γνωστό τι έχει στο μυαλό του το ζευγάρι σχετικά με τα νέα του επαγγελματικά σχέδια και τη μόδα που θέλει να λανσάρει, όμως η πρόσφατη κοινή του εμφάνιση σίγουρα δεν άφησε ικανοποιημένο το κοινό. Συγκεκριμένα, η εμφάνιση του ίδιου και της συζύγου του εκνεύρισε τους Ιταλούς, όπως έγραψε η Daily Mail.

μπιανκα


Η 28χρονη αρχιτέκτονας από την Αυστραλία έφτασε στην Ιταλία με τον 46χρονο πρώην της Κιμ Καρντάσιαν την περασμένη εβδομάδα και βγήκε αρκετές φορές με γυμνό το στήθος της, που φαινόταν ξεκάθαρα κάτω από διάφανα διχτυωτά ρούχα. Οι Ιταλοί ντόπιοι έκτοτε χαρακτήρισαν τα ρούχα της «ασεβή και προκλητικά» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με ορισμένους να λένε ότι «δεν ήταν ευπρόσδεκτοι στη χώρα».


Ειδήσεις σήμερα:

Οχτώ γυναίκες μίλησαν για τον οργασμό τους στον Σταύρο Θεοδωράκη

Στο «μικροσκόπιο» τα κινητά των χούλιγκανς που σκότωσαν τον Μιχάλη - Ψάχνουν επικοινωνίες με εγχώριους συνεργούς τους

Η «ακτινογραφία» του κυκλώματος με τις παράνομες υιοθεσίες στα Χανιά - Ο «εγκέφαλος», οι ρόλοι και η «ταρίφα» για κάθε παιδί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης