Κάνιε Γουέστ: Το κοινό ζητά να επιβληθεί πρόστιμο στη σύζυγό του για την αποκαλυπτική της εμφάνιση στην Ιταλία

Κάνιε Γουέστ: Το κοινό ζητά να επιβληθεί πρόστιμο στη σύζυγό του για την αποκαλυπτική της εμφάνιση στην Ιταλία

Το διάφανο κορμάκι που φόρεσε στο ταξίδι της η Μπιάνκα Σένσορι δεν κέρδισε θετικά σχόλια

kanye-west__7_
H προκλητική εμφάνιση της συζύγου του Κάνιε Γουέστ στην Τοσκάνη της Ιταλίας, μαζί με τον ράπερ, έχει κριθεί αρνητικά στο διαδίκτυο, με το κοινό να απαιτεί να της επιβληθεί πρόστιμο.

Η Μπιάνκα Σένσορι εθεάθη στους δρόμους της Τοσκάνης την περασμένη Κυριακή, δίπλα στον Κάνιε Γουέστ. Φορούσε ένα διαφανές ολόσωμο, κολάν, το οποίο δεν άφηνε τίποτα στη φαντασία.
kanye

Κλείσιμο
Μάλιστα, η 28χρονη επέλεξε να μη φορέσει εσώρουχα μέσα από αυτό, με το στήθος της να βρίσκεται σε κοινή θέα. Ωστόσο, όσο και αν η ίδια θεωρούσε ότι η εμφάνισή της δεν θα αφήσει αδιάφορο το κοινό της, είχε τα αντίθετα αποτελέσματα.

Ειδικότερα, οι Ιταλοί εξαγριώθηκαν, βλέποντας τις φωτογραφίες της παντού στο διαδίκτυο, καθώς θεώρησαν ότι δεν σέβεται την κουλτούρα τους.


Άλλωστε, είναι γνωστό πως η Ιταλία είναι μια χώρα πολύ πιο συντηρητική σε σχέση με τις ΗΠΑ. Έτσι, δεν είναι καθόλου περίεργο ότι ζητούν μέσω των social media να της επιβληθεί πρόστιμο για την αποκαλυπτική της εμφάνιση.

Μερικές από τις αναρτήσεις που έχουν γίνει στο Twitter, αναφέρουν: «Είναι πραγματικά έκπληξη που δεν έχει συλληφθεί. Η Ιταλία είναι πολύ πιο συντηρητική και σε αυτή την περίπτωση, δικαίως», «Ελπίζω η Ιταλία να τους διώξει και τους δύο. Δεν χρειάζεται αυτό το ζευγάρι να τη μολύνει», ενώ ένας τρίτος έγραψε: «Απόλυτη ασέβεια προς μια συντηρητική, καθολική κουλτούρα. Οι Ιταλοί έπρεπε να τους είχαν διώξει».



Ειδήσεις σήμερα:

Στην Καβάλα μεταφέρθηκαν τα 11 νεογνά από το νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης - Βελτιωμένη εικόνα της φωτιάς στο Νέστο

«Πρωταρχικής σημασίας η επίλυση διμερών διαφορών με τις υποψήφιες για ένταξη χώρες», σχολιάζει ανώτατος Ευρωπαίος αξιωματούχος για το δείπνο στην Αθήνα


110.000 τετρ. χιλιόμετρα καλύπτει ο καπνός από τις πυρκαγιές το πρωί της Τρίτης - Δείτε εικόνα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης