Βίντεο: Ο Κρις Χέμσγουορθ σε σάουνα και παγωμένο λουτρό μετά τη γυμναστική του

Βίντεο: Ο Κρις Χέμσγουορθ σε σάουνα και παγωμένο λουτρό μετά τη γυμναστική του

Ο διάσημος ηθοποιός κατέγραψε την αποθεραπεία του μαζί με τον προσωπικό του γυμναστή

chris_hemsworth
Την Τετάρτη 23 Αυγούστου, ο Κρις Χέμσγουορθ ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram ένα βίντεο, όπου φανερώνει το γυμνασμένο σώμα του κατά τη διάρκεια της αποθεραπείας του μετά τη γυμναστική με τον προσωπικό του γυμναστή Λουκ Ζόκι.

Στο βίντεο, ο 40χρονος σταρ του «Thor» είναι αρχικά σε μια σάουνα και έπειτα μπαίνει σε ένα παγωμένο λουτρό.

Στη λεζάντας της ανάρτησης, ο διάσημος ηθοποιός εξήγησε την αποτελεσματικότητα αυτής της μεγάλης διαφοράς της θερμοκρασίας στο σώμα, έπειτα από έντονη φυσική άσκηση.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να τελειώσεις μια προπόνηση. Ο συνδυασμός της σάουνας με ένα παγωμένο μπάνιο είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να βελτιώσετε την κυκλοφορία του αίματος, να μειώσετε τη φλεγμονή, να επιταχύνετε την αποκατάσταση των μυών και να ανεβάσετε τη διάθεσή σας. Η θερμότητα από τη σάουνα προκαλεί διαστολή των αιμοφόρων αγγείων, η οποία βελτιώνει τη ροή του αίματος και μειώνει τη φλεγμονή. Το κρύο από το παγόλουτρο προκαλεί συστολή των αιμοφόρων αγγείων, η οποία βελτιώνει την κυκλοφορία και μειώνει τον μυϊκό πόνο. Αυτή η αντίθεση μεταξύ ζεστής και κρύας θερμοκρασίας βοηθά στη βελτίωση της συνολικής αποκατάστασης και στη μείωση του κινδύνου τραυματισμού».

Κλείσιμο

Ο Αυστραλός σταρ είναι γνωστός για την εκπληκτική φόρμα του, καθώς ακολουθεί ένα αυστηρό πρόγραμμα γυμναστικής και διατηρεί μια δίαιτα με πολλές θερμίδες.


Ο Χέμσγουορθ ανεβάζει πάντα ρυθμούς πριν από μια ταινία, όπως δήλωσε πρόσφατα ο επί χρόνια κασκαντέρ του, ο 37χρονος Μπόμπι Χόλαντ Χάντον.

Για παράδειγμα, ο διάσημος ηθοποιός έσπρωξε τον Χάντον στα όριά του στην τελευταία ταινία «Thor», δίνοντας στον κασκαντέρ του μόλις οκτώ εβδομάδες για να πάρει μυϊκό όγκο για την ταινία.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο «Ice36», ο Χάντον περιέγραψε τις εξαντλητικές απαιτήσεις που του τέθηκαν, λέγοντας ότι είπε στον σταρ: «Πρέπει να αστειεύεσαι!».

Συγκεκριμένα, ο κασκαντέρ έπρεπε να πάρει σχεδόν 22 κιλά σε μυς και να καταναλώνει 4000 θερμίδες την ημέρα, ώστε να μεταμορφωθεί σε έναν πειστικό Χέμσγουορθ - Thor.

Ειδήσεις σήμερα:

Παραδόθηκε στην αστυνομία Ηρακλείου ο 22χρονος που πυροβόλησε στο κεφάλι τον 29χρονο «για μία προσπέραση»

Εκκενώνεται η Αμυγδαλέζα, περίπου 700 μετανάστες μεταφέρονται σε άλλες δομές - Δείτε φωτογραφίες

Σικελία και Μάλτα έχουν καλυφθεί από τον καπνό των πυρκαγιών στην Ελλάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης