Μύκονος: Ο Κρις Χέμσγουορθ είπε «αντίο» παρέα με αστυνομικούς και πέταξε για Ίμπιζα (φωτογραφίες)

Μύκονος: Ο Κρις Χέμσγουορθ είπε «αντίο» παρέα με αστυνομικούς και πέταξε για Ίμπιζα (φωτογραφίες)

Ο νέος «σκληρός» του Χόλιγουντ μίσθωσε από την τσέπη του ιδιωτικό τζετ με προορισμό το διάσημο για τα πάρτι νησί της Ισπανίας

hemsworth-mykonos78382
Ο Κρις Χέμσγουορθ που εθεάθη στη Μύκονο μαζί με τον Μάτ Ντέιμον να συντρώγουν χθες νωρίς το απόγευμα στο Sea Satin, εκεί όπου γυρίστηκε πριν από 20 χρόνια η τελευταία σκηνή της κινηματογραφικής ταινίας «The Bourne Identity», πέταξε σήμερα από τη Μύκονο με προορισμό την Ίμπιζα για να συνεχίσει τις διακοπές του.

Ο νέος “σκληρός” του Χόλιγουντ, γνωστός κυρίως για τον ρόλο του στην ταινία Thor όπου υποδύθηκε τον ομώνυμο σούπερ-ήρωα όπως και για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην ταινία καταιγιστικής δράσης, Extraction, ταξίδεψε μόνος του σήμερα το πρωί με ιδιωτική πτήση με προορισμό την Ίμπιζα, που φημίζεται για τα πάρτι στα δεκάδες κλαμπ και βίλες καθώς και στις ειδυλλιακές της παραλίες.

Ο περιζήτητος Χέμσγουρθ ως γνήσιος σταρ πλεον πλήρωσε από τη τσέπη του την Air Pink, μια ιδιωτική αεροπορική εταιρεία τσάρτερ για τζετ με έδρα το Βελιγράδι της Σερβίας, που ανήκει στον Σέρβο πολυεκατομμυριούχο Željko Mitrović, προκειμένου να του διαθέσει το τζετ που θα τον έστελνε απευθείας στο κοσμοπολίτικο Ισπανικό νησί.

Πριν μπει στο αεροπλάνο, φωτογραφήθηκε με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, όντας σε πάρα πολύ καλή διάθεση. Ο Αυστραλός ηθοποιός κέρδισε με τον χαρακτήρα του και το χαμόγελο του στους Μυκονιάτες, αποδεικνύοντας ότι η επιτυχία δεν τον έχει αλλάξει και παραμένει σεμνός και ταπεινός, προσηλωμένος στον στόχο του που δεν είναι άλλος από την καθιέρωσή του στη “Μέκκα του κινηματογράφου”.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Κλείσιμο
IMG_7146
IMG_7147


Ειδήσεις σήμερα:

Βουλή: Εξελέγη το προεδρείο - Χωρίς αντιπροέδρους «Σπαρτιάτες», «Νίκη» και «Πλεύση Ελευθερίας»

Η Wagner και οι άλλοι μισθοφόροι: «Σκυλιά του πολέμου» με μισθό €3.000 την ημέρα

Ίος: Νέα εξέλιξη στο «θρίλερ» με τον θάνατο των δύο Ιρλανδών - Έρευνα για το αν ήπιαν νοθευμένα ποτά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης