Κάνιε Γουέστ: Ποια είναι η νέα του σύζυγος, Mπιάνκα Σένσορι

Κάνιε Γουέστ: Ποια είναι η νέα του σύζυγος, Mπιάνκα Σένσορι

Το ζευγάρι φημολογείται ότι παντρευτηκε σε μια ιδιωτική τελετή

kanye3333
Ο Κάνιε Γουέστ παντρεύτηκε την σχεδιάστρια των Yeezy, Mπιάνκα Σένσορι, μόλις δύο μήνες μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου του με την Κιμ Καρντάσιαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail o 45χρονος ράπερ πραγματοποίησε μια ιδιωτική τελετή με την Mπιάνκα Σένσορι και το ζευγάρι έχει εντοπιστεί να φορά βέρες, 2 μήνες μετά την έκδοση του διαζυγίου του με την Κιμ Καρντάσιαν.

Δεν είναι σαφές πόσο καιρό γνωρίζονται και είναι σε σχέση, αλλά η Σένσορι εντάχθηκε στην εταιρεία Yeezy του Κάνιε Γουέστ, τον Νοέμβριο του 2020.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι, παρά την τελετή που φέρεται να πραγματοποιήθηκε, ο γάμος τους δεν είναι ακόμη νόμιμος επειδή το ζευγάρι δεν έχει καταθέσει το απαραίτητο πιστοποιητικό.

Ποια είναι η Mπιάνκα Σένσορι

Η Mπιάνκα Σένσορι  είναι 27 ετών και επικεφαλής στο κομμάτι του σχεδιασμού της εταιρείας με τα προϊόντα που προωθεί ο ράπερ. Πρόκειται για μία θέση την οποία εξασφάλισε μετά την απόκτηση μεταπτυχιακού της στον τομέα της Αρχιτεκτονικής, στο Πανεπιστήμιο της Μελβούρνης στην Αυστραλία.
Κλείσιμο

Κατά τη διάρκεια της φοίτησής της, η Σένσορι ίδρυσε ένα brand κοσμημάτων.

Η επιχείρηση ξεκίνησε όταν εκείνη και μια φίλη της, η Irene, άρχισαν να φτιάχνουν κολιέ από κρυστάλλους και βραχιόλια Swarovski για τους εαυτούς τους και τους φίλους τους, χόμπι που αποτέλεσε έμπνευση για να δημιουργήσουν κάτι μεγαλύτερο.

Μετά την αποφοίτησή της, η Σένσορι έγινε σύμβουλος σχεδιασμού για ένα χρόνο πριν εργαστεί ως φοιτήτρια αρχιτέκτονας για 3 χρόνια.

Στη συνέχεια ολοκλήρωσε ένα μεταπτυχιακό μεταξύ 2019-2020 προτού μετακομίσει στο Λος Άντζελες, οπότε και πήρε τη δουλειά στην εταιρεία του Γουέστ. 

Μέχρι και πριν από λίγο καιρό, είχε ένα προφίλ στο Instagram, το οποίο μετρούσε σχεδόν 17 χιλιάδες ακολούθους, αλλά το διέγραψε.



Το τραγούδι του Γουέστ για τη Σένσορι

Τον περασμένο μήνα, o ράπερ απέτισε φόρο τιμής στη νέα του «σύζυγο», επανακυκλοφορώντας το κομμάτι «Censori Overload».

Στους στίχους συζητάει για την αγαμία του πριν τον γάμο, τραγουδώντας: «Και η Βίβλος είπε, δεν μπορώ να κάνω άλλο σεξ μέχρι να παντρευτώ».

Τη Δευτέρα, ο ράπερ εθεάθη να συνομιλεί με την Bianca και να απολαμβάνει το φαγητό του σε εστιατόριο στη Νέα Υόρκη.
Kanye "Ye" West - Censori Overload



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης