Με μία φωτογραφία της από τα παλιά επέστρεψε η Μαρία Τζομπανάκη στα social media.
Τα ξημερώματα της Τρίτης 8 Αυγούστου, η «καπετάνισσα» από τη σειρά «Σασμός», μοιράστηκε με τους 80.000 ακολούθους της στο Instagram, ένα στιγμιότυπο με την ίδια σε αρκετά νεαρή ηλικία, όταν πόζαρε στον φακό του Κλεισθένη Δασκαλάκου, γνωστού φωτογράφου των ηθοποιών του παλιού ελληνικού κινηματογράφου.
Η φωτογραφία έρχεται από την περίοδο που η ίδια έκανε τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική.
«Νιότη μου και να τό ξερα πως θα γυρίσεις πάλι, στο τσίμα τσίμα του γκρεμού θα' σταινα πεντοζάλη ( Ντελικανής)» έγραψε η Μαρία Τζομπανάκη στην ανάρτησή της.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.