Με μία φωτογραφία της από τα παλιά επέστρεψε η Μαρία Τζομπανάκη στα social media.
Τα ξημερώματα της Τρίτης 8 Αυγούστου, η «καπετάνισσα» από τη σειρά «Σασμός», μοιράστηκε με τους 80.000 ακολούθους της στο Instagram, ένα στιγμιότυπο με την ίδια σε αρκετά νεαρή ηλικία, όταν πόζαρε στον φακό του Κλεισθένη Δασκαλάκου, γνωστού φωτογράφου των ηθοποιών του παλιού ελληνικού κινηματογράφου.
Η φωτογραφία έρχεται από την περίοδο που η ίδια έκανε τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική.
«Νιότη μου και να τό ξερα πως θα γυρίσεις πάλι, στο τσίμα τσίμα του γκρεμού θα' σταινα πεντοζάλη ( Ντελικανής)» έγραψε η Μαρία Τζομπανάκη στην ανάρτησή της.
Η ιστορική πόλη των Δελφών βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο ενός διαλόγου που ξεπερνά τα όρια μιας διοργάνωσης και αγγίζει τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας, συγκεντρώνοντας κορυφαίες προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και ακαδημαϊκό χώρο.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.
Η 5η έκδοση του Γύρου φέρνει στην Ελλάδα κορυφαίες επαγγελματικές ομάδες, διεθνή τηλεοπτική προβολή και ένα αγωνιστικό επίπεδο που επιβεβαιώνει τη συνεχή αναβάθμιση της διοργάνωσης.