OΑπόστολος Γκλέτσοςπαραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο κίνημα metoo.
Στην ερώτηση πως θα είναι τα πράγματα στο θέατρο μετά το metoo ο ηθοποιός λέει: «Νομίζω θα είναι καλύτερα. Κάποια πράγματα γίνονται, γίνονταν και θα γίνονται. Το να πατάει κάποιος τα κόκκινα, να βάλει μια φωνή και να του πουν “ώπα” και να συνέρχεται, παντού γίνεται. Αλλά το ότι απλώνω το κ…χερο μου για να πιάσω με σεξουαλικό σκοπό κάποια ή κάποιον που δεν θέλει ή το να χτυπήσω άνθρωπο επειδή εγώ είμαι ο ποιος και δεν ξέρω τι, αυτά κομμένα μαχαίρι. Αυτά νομίζω τελείωσαν γιατί και αυτοί φοβούνται και τα παιδιά δεν θα φοβηθούν να πάνε να τα καταγγείλουν».
Ο Απόστολος Γκλέτσος αποκάλυψε επίσης ότι κάποια στιγμή υπερασπίστηκε κάποιο θύμα: «Ναι, και αυτό το ξέρει το θέατρο. Έχω πετάξει παραγωγό έξω από το θέατρό του πριν 25 χρόνια, επειδή είχε κακοποιητική συμπεριφορά σε ηθοποιό. Πάντα έμπαινα μπροστά, δεν ήμουν αμέτοχος».
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.