Η Μαίρη Συνατσάκη απευθύνθηκε στους διαδικτυακούς της φίλους κάνοντας τη δική της προσπάθεια να βοηθήσει τους ανθρώπους και τα ζώα που πλήττονται από τις φονικές πυρκαγιές, μέσω της κοινοποίησης εθελοντικών δράσεων.
Η γνωστή youtuber έκανε κάποιες αναρτήσεις στο Instagram, και ανάμεσα σε άλλα, ζήτησε συγγνώμη που δεν μπορεί να δημοσιεύει πιο συχνά ώστε να προσφέρει τη βοήθειά της, αφού πλέον έχει την κόρη της στην οποία δίνει το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής της.
«Λυπάμαι πάρα πολύ για όλα αυτά που "ξανά" συμβαίνουν… και ζητάω συγγνώμη που δεν ανεβάζω, όπως πάντα, όλες τις πληροφορίες που μου στέλνετε και όσα μπορώ από τα accounts που ακολουθώ, αλλά λόγω της μικρής, δεν έχω την δυνατότητα να παρακολουθώ τόσο στενά αυτά τα updates αναγκών στηρίζονται στηρίζονται πολύ στην άμεση και έγκαιρη δημοσίευση. Αλλιώς απλά μπερδεύετε το έργο των εθελοντών», έγραψε αρχικά σε story της η Μαίρη Συνατσάκη.
«Δεν ξέρω πόσο πένθος αντέχουμε ακόμη», ανέφερε στο τέλος των αναρτήσεων.
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»
Οι «Ημέρες ART/ TECH by COSMOTE TELEKOM» στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, με δωρεάν είσοδο και δράσεις για όλους, είναι μια γιορτή τέχνης και τεχνολογίας που προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους τη δυνατότητα να συνδημιουργήσουν και να πειραματιστούν μέσα από μία σειρά καινοτόμων διαδραστικών εμπειριών