Η Μαίρη Συνατσάκη διοργάνωσε ένα πάρτι για τα εγκαίνια του καινούργιου καταστήματoς για την εταιρεία ρούχων που έχει με την Αθηνά Οικονομάκου.
Η youtuber μίλησε στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται κατά καιρούς από τότε που έγινε μητέρα και για το ενδεχόμενο να εμφανιστεί στο «Shopping Star».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctuu1p35wzch)
«Όταν εκφράζω μια άποψη ότι θα αφήσω το παιδί μου να επιλέξει το κοινωνικό του φύλο, ακούω σχόλια ότι άλλες πασχίζουν να γίνουν μάνες και έχει γίνει μάνα αυτή και κρίμα το καημένο το παιδί. Αυτό είναι μια καινούργια πίστα χολής που πονάει, δεν ξέρω πως αλλιώς να το πω. Γιατί κανένας δεν ξέρει και εγώ τι έχω περάσει για να γίνω μάνα και επειδή η δική μου πρόθεση είναι αγάπης και μόνο, αγάπης και αποδοχής, δεν μπορώ να καταλάβω καν που χωράει το μίσος αυτό» ανέφερε η Μαίρη Συνατσάκη.
«Έκανα και εγώ κουβέντα για το "Shopping Star". Είμαι μία από τους πάρα πολλούς ανθρώπους που έχουν δει. Δεν ξέρω τι θα γίνει. Θα ήθελα να το κάνω» αποκάλυψε στη συνέχεια.
Για άλλη μια χρονιά, το Stelios Philanthropic Foundation στηρίζει έμπρακτα τη νέα επιχειρηματικότητα, επιβραβεύοντας τρεις νεοφυείς επιχειρήσεις με συνολικά €300.000
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».