Η Ελεονώρα Μελέτη πριν πέντε περίπου χρόνια υποδέχτηκε στον κόσμο την κόρη της. Η παρουσιάστρια του Mega κατά διαστήματα έχει αναφέρει πως δεν επιθυμεί να κάνει δεύτερο παιδί.
Μέσα από ένα Q&A στο Instagram, η Ελεονώρα Μελέτη ρωτήθηκε ξανά για το ενδεχόμενο να προσθέσει ένα νέο μέλος στην οικογένειά της και να αποκτήσει ένα αδελφάκι η Αλεξάνδρα.
«Θα ήθελες να κάνεις ένα δεύτερο μωράκι» τη ρώτησε ένας διαδικτυακός της φίλος, στο οποίο η παρουσιάστρια απάντησε: «Δεν έχω νιώσει καθόλου αυτή την ανάγκη όλα αυτά τα χρόνια». Πρόσφατα, μάλιστα η Ελεονώρα Μελέτη και ο σύζυγός της, Θοδωρής Μαροσούλης, βάφτισαν τη μονάκριβη κόρη τους.
Η 5χρονη πήρε δύο ονόματα -Αλεξάνδρα Ωκεανίς- και βαφτίστηκε μέσα στη θάλασσα. Το ζευγάρι είχε στο πλευρό του μόνο στενούς φίλους και συγγενείς.
Νονές της 5χρονης ήταν η αδελφή του Θοδωρή Μαροσούλη, Ιωάννα και η κολλητή φίλη της Ελεονώρας Μελέτη, Κατερίνα Στρατοπούλου. Ως γνωστόν, η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης επιθυμούσαν η κόρη τους να βαφτιστεί σε σχετικά μεγάλη ηλικία και να μην είναι βρέφος.
Με την ασφάλιση του σπιτιού σου έναντι των φυσικών καταστροφών προστατεύεις την περιουσία σου, τους αγαπημένους σου και τις πολύτιμες καθημερινές στιγμές σου, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζεις την ηρεμία και την πολύτιμη στήριξη που μπορεί να χρειαστείς σε ώρα ανάγκης.