Η 5χρονη πήρε δύο ονόματα -Αλεξάνδρα Ωκεανίς- και βαφτίστηκε μέσα στη θάλασσα. Το ζευγάρι είχε στο πλευρό του μόνο στενούς φίλους και συγγενείς.
Νονές της 5χρονης ήταν η αδελφή του Θοδωρή Μαροσούλη, Ιωάννα και η κολλητή φίλη της Ελεονώρας Μελέτη, Κατερίνα Στρατοπούλου.
Ως γνωστόν, Ελεονώρα Μελέτη και Θοδωρής Μαροσούλης επιθυμούσαν η κόρη τους να βαφτιστεί σε σχετικά μεγάλη ηλικία και να μην είναι βρέφος.
Όμως, η μεγάλη έκπληξη ήταν όταν η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Mega δέχθηκε πρόταση από τον αγαπημένο της να προχωρήσουν σε θρησκευτικό γάμο -είναι παντρεμένοι με πολιτικό.
Σε μια αυθόρμητη κίνηση, ο Θοδωρής Μαροσούλης ζήτησε από την εκλεκτή της καρδιάς του να δεθούν και με τα ιερά δεσμά του γάμου, όπερ και εγένετο.
Είναι η μέθοδος που διατηρεί ανέπαφο το φυσικό άρωμα και την αυθεντική γεύση του σκληρού σιταριού, «κλειδώνοντας» τις βιταμίνες, τις πολύτιμες πρωτεΐνες του και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος
Η στρατηγική χορηγία για τον ελληνικό αθλητισμό από την Alpha Bank έχει στόχο την στήριξη των αθλητών και ταυτόχρονα την ανανέωση των εμβληματικών ολυμπιακών εγκαταστάσεων.