Άρμι Χάμερ: Δείπνο με την Αλίσια Βικάντερ στη Ρώμη

Άρμι Χάμερ: Δείπνο με την Αλίσια Βικάντερ στη Ρώμη

Τον Μάιο, η Εισαγγελία του Λος Άντζελες αποφάσισε να μην απαγγείλει ποινικές κατηγορίες στον ηθοποιό μετά από χρόνια έρευνας για τους ισχυρισμούς περί βιασμού

armie_hammer_-_alicia_vikander
Ο ηθοποιός Άρμι Χάμερ εθεάθη να κάνει παρέα με την Αλίσια Βικάντερ στην Ιταλία την Παρασκευή, σύμφωνα με δημοσίευμα του Page Six.

Πολλοί αυτόπτες μάρτυρες υποστήριξαν ότι είδαν τον 36χρονο ηθοποιό του «Call Me By Your Name» και τη 34χρονη σταρ του «Tomb Raider» να τρώνε μαζί στο εστιατόριο «Roscioli Salumeria» στη Ρώμη.

Ο σύζυγος της Βικάντερ, Μάικλ Φασμπέντερ, δεν ήταν παρών, σύμφωνα με τους μάρτυρες, αλλά δύο άλλα άγνωστα άτομα ήταν επίσης στην έξοδο.
Κλείσιμο

«[Δεν ήταν] τίποτα σκανδαλώδες», υποστήριξε μια πηγή.

Οι ηθοποιοί γνωρίζονται εδώ και αρκετό καιρό, καθώς πρωταγωνίστησαν μαζί στο «The Man From U.N.C.L.E.» το 2015 και στο «Freak Shift» το 2020.
Ο Χάμερ έχει κρατήσει σχετικά χαμηλό προφίλ από τότε που αρκετές γυναίκες τον κατηγόρησαν για σεξουαλική ανάρμοστη συμπεριφορά - συμπεριλαμβανομένου κανιβαλιστικού φετιχισμού και BDSM φαντασιώσεων - τον Ιανουάριο του 2021.

Αφού το αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες ξεκίνησε έρευνα σχετικά με τους ισχυρισμούς ότι βίασε μία από τις πρώην ερωμένες του, μετακόμισε αθόρυβα στα νησιά Κέιμαν τον Μάιο του ίδιου έτους.

Μια γυναίκα που αυτοπροσδιορίστηκε μόνο ως Effie μοιράστηκε ανώνυμα συγκλονιστικούς ισχυρισμούς για τον Χολιγουντιανό ηθοποιό στον λογαριασμό της στο Instagram, εκείνη την εποχή.

Οι αναρτήσεις περιλάμβαναν γραφικά μηνύματα που φέρεται να έστειλε ο Χάμερ και τα οποία επικεντρώνονταν σε πολυάριθμες σεξουαλικές αναφορές σε κανιβαλιστικές πράξεις, έγιναν viral.
the_man_from_uncle
Άρμι Χάμερ, Αλίσια Βικάντερ και Χένρι Κάβιλ στην ταινία «The Man from Uncle»

Η πρώην σύζυγος του Χάμερ, Ελίζαμπεθ Τσέιμπερς, η οποία είχε καταθέσει αίτηση διαζυγίου από τον ηθοποιό τον Ιούλιο του 2020, έσπασε τη σιωπή της για τη διαμάχη ένα μήνα μετά τη δημοσιοποίηση του σκανδάλου.

«Εδώ και εβδομάδες προσπαθώ να επεξεργαστώ όλα όσα συνέβησαν. Είμαι σοκαρισμένη, συντετριμμένη και συντετριμμένη. Πέρα από τον τεράστιο πόνο, ακούω και θα συνεχίσω να ακούω και να εκπαιδεύομαι σε αυτά τα ευαίσθητα θέματα. Δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσα πολλά δεν ήξερα», έγραψε η 40χρονη ιδρύτρια του Bird Bakery στο Instagram τον Φεβρουάριο του 2021.

Τελικά, μόλις πριν από λίγες εβδομάδες, το γραφείο του εισαγγελέα της κομητείας του Λος Άντζελες αποφάσισε να μην απαγγείλει ποινικές κατηγορίες στον Χάμερ μετά από χρόνια έρευνας για τους ισχυρισμούς περί βιασμού.


Ειδήσεις σήμερα

Κως: Χωρίς SIM το κινητό της Αναστάζια - Βίντεο ντοκουμέντο από τις τελευταίες στιγμές της 27χρονης

Λευκάδα: Σε σοκ ο τουρίστας που έσωσε τη γυναίκα του 50χρονου που πνίγηκε στο Κάθισμα

Ορεστιάδα: Προσήγαγαν Επιλοχία του Στρατού για βιασμό 19χρονου με νοητική στέρηση

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης