Κάρλος Σαντάνα: Λέει πως έχει συγχωρήσει τον άνδρα που τον κακοποιούσε σεξουαλικά όταν ήταν δέκα ετών

Κάρλος Σαντάνα: Λέει πως έχει συγχωρήσει τον άνδρα που τον κακοποιούσε σεξουαλικά όταν ήταν δέκα ετών

«Είμαι πλέον, σε θέση να δω όσους με πλήγωσαν με κατανόηση και συμπόνια» αναφέρει ο 75χρονος κιθαρίστας

carlos-santana_2
Ο Κάρλος Σαντάνα μοιράστηκε σε νέα του συνέντευξη το παιδικό του τραύμα, ενώ τόνισε πως είναι πλέον, σε θέση να το αφήσει πίσω του.

Όπως ανέφερε ο μουσικός, έχει συμφιλιωθεί με αυτό κι έχει καταφέρει να συγχωρήσει τον άνδρα που τον κακοποιούσε σεξουαλικά, για δύο χρόνια, από τα 10 του έως τα 12 του χρόνια.

Μιλώντας στο «People», ανέφερε: «Έμαθα να κοιτάζω όλους όσους έκαναν τα πάντα για να με πληγώσουν, να με ταπεινώσουν ή να με κάνουν να νιώσω "λίγος" σαν να είναι 5 ή 6 ετών. Είμαι πλέον, σε θέση να τους δω με κατανόηση και συμπόνια».

Κλείσιμο

«Για παράδειγμα, αυτό το άτομο που με κακοποίησε σεξουαλικά, αντί να τον στείλω στην κόλαση, τον οραματίστηκα σαν παιδί και σκεφτόμουν πως πίσω του υπήρχε πολύ φως. Έτσι, μπορώ είτε να τον στείλω στο φως, είτε να τον στείλω στην κόλαση, γνωρίζοντας όμως, πως αν τον στείλω στην κόλαση, θα πάω μαζί του. Όμως, αν τον στείλω στο φως, τότε θα πάω κι εγώ προς τα εκεί», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Ο 75χρονος σημείωσε πως τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει τελείως την οπτική του απέναντι στους ανθρώπους που του έχουν κάνει κακό. Είναι πλέον, σε θέση να συγχωρήσει τους πάντες, ό,τι κι αν του έκαναν.

19901232
«Αυτός είναι ο πόνος μου. Μου συνέβη. Αλλά αν ανοίξεις την καρδιά σου και τον αφήσεις να φύγει, τότε σταματάς να τον νιώθεις πια», τόνισε.

Η αποκάλυψή του έρχεται λίγες μέρες πριν από την πρεμιέρα του νέου του ντοκιμαντέρ «Carlos», στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Tribeca. Σε αυτό, το κοινό έχει την ευκαιρία να μάθει περισσότερες πληροφορίες για τη ζωή και την εμβληματική μουσική του καριέρα.



Ειδήσεις σήμερα:

Βρήκαν επτά από τους διακινητές για το ναυάγιο στην Πύλο - Είναι όλοι Αιγύπτιοι

Έρχεται από σήμερα ασυνήθιστο για την εποχή κύμα κακοκαιρίας - Πότε αναμένεται το καλοκαίρι

Τρομακτικό βίντεο: Τεράστιο πουλί χτύπησε σε αεροσκάφος - Με αίματα αλλά... ατάραχος ο πιλότος

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης