MasterChef 2023: H Μαρία Μπέη και ο Νίκος Τράκας είναι οι δυο μεγάλοι φιναλίστ

MasterChef 2023: H Μαρία Μπέη και ο Νίκος Τράκας είναι οι δυο μεγάλοι φιναλίστ

Διεκδικούν την κατάκτηση του τίτλου, του τροπαίου και του επάθλου των 50.000 ευρώ - Δείτε το τρέιλερ

masterchef-2023__1_
H Μαρία Μπέη και ο Νίκος Τράκας, είναι οι δυο μεγάλοι φιναλίστ του MasterChef 2023 και διεκδικούν την κατάκτηση του τίτλου, του τροπαίου και του επάθλου των 50.000 ευρώ! Και οι δύο ήταν ξεκάθαροι από την αρχή και ο στόχος τους ήταν ένας, να βρεθούν στον μεγάλο τελικό!

Η Μαρία επέστρεψε αποφασισμένη να τα καταφέρει αυτή τη φορά και ξεπέρασε τον εαυτό της. Ο Νίκος έδειξε από την αρχή τις προθέσεις του, αφού είναι ο διαγωνιζόμενος με τις περισσότερες ατομικές νίκες στον φετινό διαγωνισμό.
top_2
Δεν επέτρεψαν σε τίποτα και σε κανέναν να σταθεί «εμπόδιο» στην πορεία τους για τον τελικό και τώρα ξέρουν πολύ καλά ότι αυτή είναι η στιγμή να δείξουν το μαγειρικό τους πάθος και σθένος, για να κατακτήσουν την πολυπόθητη νίκη!

Το κάθε τους βήμα, από εδώ και πέρα, θα είναι καθοριστικό για το τελικό αποτέλεσμα και καλούνται να μην «παραδώσουν τα όπλα» μπροστά στις υψηλές απαιτήσεις των πιάτων, που θα κληθούν να ετοιμάσουν, αλλά να επιδείξουν ψυχραιμία, συγκέντρωση, αντοχή, δύναμη και φυσικά εξαιρετική μαγειρική! Ποιες θα είναι, όμως, οι δοκιμασίες, που θα αναδείξουν τον μεγάλο νικητή, στα επόμενα πέντε επεισόδια;

MasterChef 2023 | trailer 82ου επεισοδίου - Δευτέρα 5.6.2023 - Μεγάλος Τελικός | Α' Φάση
Κλείσιμο


Στο συναρπαστικό επεισόδιο της Δευτέρας 5 Ιουνίου στις 21:00 ξεκινάει η πρώτη φάση του τελικού! Οι τρεις chef κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχονται τους δύο μεγάλους φιναλίστ του MasterChef 2023, Μαρία Μπέη και Νίκο Τράκα αλλά και τον σπουδαίο Guest Chef, Amauri Bouhours, ανερχόμενο αστέρι της διεθνούς υψηλής γαστρονομίας και chef του βραβευμένου, με δύο αστέρια Michelin, εστιατορίου «Le Meurice Alain Ducasse» στο Παρίσι, έναν από τους δημοφιλέστερους gourmet προορισμούς του κόσμου.

Η σπουδαία μαγειρική «μονομαχία» της Μαρίας και του Νίκου, αρχίζει από την Κρήτη, έναν τόπο με μοναδικό γαστρονομικό πλούτο και συγκεκριμένα από τον Άγιο Νικόλαο, στην υπερσύγχρονη κουζίνα ενός πανέμορφου ξενοδοχείου!


Ειδήσεις σήμερα:

Έκτακτη φορολόγηση στα υπερκέρδη των επιχειρήσεων προανήγγειλε η Τσαπανίδου - Δείτε βίντεο

Παραστατίδης: Θα ενισχύσουμε τους άμεσους φόρους, όπως ΕΝΦΙΑ και γονικής κληρονομιάς γιατί είναι για τους έχοντες

Βίντεο που «παγώνει το αίμα»: Νεαρός πηδά στο νερό από σκάφος στις Μπαχάμες και χάνεται στα σκοτεινά νερά

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης